İstediğim bölüme yerleştim ama özel bir üniversitede %50 burslu olarak. Hazırlığı geçtim İngilizce endüstri mühendisliği okuyorum vizelere falan hazırlanıyorum.
Sınava iki ay kala tyt netlerim 90'ı ayt netlerim 60'ı yavaş yavaş geçmişti. İki hafta kala son TG Denemelerinde 104-105 TYT, 75 civarı AYT yapıyordum. Yıldız teknik hedefimdi. Hiçbir eksiğim yoktu konu olarak ama sınava maalesef 3 gün kala talihsiz bir olay yaşadım. Bazen ne yaparsan yap nasipten öteye gitmiyor.
Tyt günü sınava zaten üzgün girip kötü yaptığımı düşündüm. Kesin mezuna kaldığımı kendime inandırdım. Sonraki gün ayt'ye çok kötü girdim neredeyse hiçbir şey yapamadım (matematik 20 net fen 17-18 anca gelmişti sanırım). ki normalde sadece ayt matematikten 38 yapardım
.Sonuçlar bir geldi TYT'de 68k yapmışım moral bozmasaymışım daha iyi olurmuş AYT Açısından. Sana tavsiyem sınavdan çıkınca hiç umursama ve ağırlıklı olan AYT'yi düşün. Bir de gönül işlerinden Uzak dur. Ben full Youtube'dan hazırladım dershaneye gitmedim hoca falan önerisi istersen onu da veririm dostum buralardayım.