11.sınıfta TYT'ye nasıl çalışılmalı?

hero11cf

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba ben ilk sınavlardan sonra kendime çekidüzen vermek için sıkı çalışmaya başladım 11.sınıf test kitapları aldım çözdüm, çözüyorum. Bu 11.sınıf kitaplarının yanı sıra TYT matematik ve paragraf kitabı da aldım. En başta amacım günü gününe 11.sınıf konularıma çalışırken aynı zamanda hem paragraf çözmek hem de TYT matematik konularını kavrayıp test çözmek idi. Şu anda bunu uyguluyorum TYT matematikte ardışık sayılardayım beceri temelli soruları ve örnek soruları çözebiliyorum her gün en az 1 tane paragraf testi çözüyorum ve 11.sınıf konularıma çalışıyorum. Ancak aklıma takılan konular var: Ben TYT'ye çok mu erkenden başladım yani ileride unutma ihtimalim var mı? Yoksa tam yapılması gerekeni mi yapıyorum? Yapılması gerekeni yapıyorsam TYT fizik, kimya ve biyolojiye de şimdiden çalışayım mı? Aklıma takılan sorular bunlar arkadaşlar cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

Yapılması gerekeni yapıyorsun. Zamanın kalıyorsa TYT feni de bu sene halletmen yararına olur. TYT Sosyal diğerlerinin aksine unutulduğu için ona 12. sınıfta bakarsın zaten.

Bende 11.sınıfım ve şahsen güzel ilerlediğini düşünüyorum hocam, TYT Fizik'e başlayıp bitirmek daha mantıklı görünüyor çünkü AYT fizikte, TYT fizik ve matematiğin karışıp önümüze sunulduğunu görüyorum, TYT biyoloji çok ezber unutursun hocam, kimyayı da fizikle aynı düşünüyorum AYT kimya da hep TYT'nin üstüne koyarak ilerliyoruz.

11 de sıkıntın kalmadığı sürece TYT de ne kadar ilerlersen yararına. TYT çalışacağım diye 11 de anlamadığın yer kalıyorsa sıkıntı.

12.sınıf olarak TYT fene zaman ayırmak çok iğrenç keşke yazın ya da 11'de halletseymişim unutmamak için ilk önce tüm TYT feni bitirdikten sonra son 10 yıl çıkmış TYT fen soruları kitabı var onu al her ay 1 tanesini çöz yanlışlarına bak doğrularını öğren yeterde artar sayısal isen 11.sınıf feni ve matematiğini iyi oturtursan yeter ben paragrafa hiç bakmadım Bilgi Sarmal paragraf denemesi var onu aldım tık tık çözdüm yanlışlara baktım soru tipi olarak hangilerinden yanlış yapıyorum diye ondan 2-3 test çözdüm 30 net yapıyorum şu an Türkçede dil bilgim biraz zayıf o o kadar TYT mat ve AYT mat sıkı çalış yeter.

11. sınıf başlamak için iyi bir zaman. Konuları bitirdikten sonra unutmamak için düzenli deneme çözmen işe yarayabilir. Ayrıca bununla birlikte netlerinin artışını ve derslerdeki durumunu kontrol edebilirsin.

Yapılması gerekeni yapıyorsun. Zamanın kalıyorsa TYT feni de bu sene halletmen yararına olur. TYT Sosyal diğerlerinin aksine unutulduğu için ona 12. sınıfta bakarsın zaten.

Evet TYT Sosyal'i 12.sınıfta hallederim şimdilik sadece matematik, kimya ve fiziğe bakacağım. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam ezberlenip unutulabilecek olanları seneye bırakıyorum bu yıl hem 11. sınıfı hem de TYT fizik, matematik ve kimyayı hallediyorum.

11 de sıkıntın kalmadığı sürece TYT de ne kadar ilerlersen yararına. TYT çalışacağım diye 11 de anlamadığın yer kalıyorsa sıkıntı.

Hepsine aynı eşitlikte çalışıyorum. Önce günün tekrarını ardından TYT çalışıyorum teşekkür ederim.

Çıkmış TYT fen soruları kitabını alacağım hocam teşekkür ederim.

Deneme aldım zaten elimde 7 tane var onları konuları bitirdikten sonra çözeceğim teşekkür ederim.

Hocam 10.siniflar için bir öneriniz var mıdır 11. Sınıf olarak?

Hocam 10.siniflar için bir öneriniz var mıdır 11. sınıf olarak?

Vallahi ben 10.sınıf zamanında pek günü gününe çalışan birisi değildim ancak size önerim günü gününe çalışmak aynı zamanda matematiği yüksek tutmak. Sonradan lazım oluyor çünkü. Yani benim verebileceğim öneriler bunlar hocam.

11. sınıfta Türkçe ve Matematiği hallederseniz, çok rahat edersiniz. Bu iki dersi halletmeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…