11. sınıfta TYT'ye sıfırdan nasıl çalışılır?

Daha fazla  
Merhaba, 11. sınıfım TYT netim en son 45 civarıydı sayısalcıyım ama sayısalda hiç netim yok hiç çalışmıyordum. Şu an sabah 8'de okula gidiyorum 3'te okul bitiyor saate 4.30'a kadar etüt var ayrıca evde 3 saat çalışıyorum ama AYT ile beraber TYT yurutmek istiyorum. Aklımda TYT matematik için bıyıklı matematiğin 10 gunde temel atma kampını almaya düşünüyorum Türkçe için Rüştü hoca ile sıfır risk paragraf siz ne önerirsiniz?

Yani moral bozmak istemem ama 11 sınıfta 45 net gerçekten kötü birlikte yürütmekten başka çare yok bence çünkü ikisinden birini kötü yapsanız yine kaybediyorsunuz sınavı ben partikül matematik öneririm.

matematik ile geometriyi eş zamanlı götür ikisi bitince fene geçersin. Türkçede tek yapman gereken düzenli paragraf çözmek dil bilgisi göründüğünden çok daha kolay (30 netten fazla yapmana gerek yoksa boş ver dil bilgisini falan sadece noktalama çalış. Ayt matematik cehennemde zebanilerle savaşmak gibi bir hayli zorlayıcı o yüzden tüm bunları yaparkende sakın ayt matematiği boşlama

Kanal olarak hangisi daha iyi

Abi geometri kimya fizik biyoloji için AYT ve TYT temel için hangi kaynakları önerirsin.

Abi geometri kimya fizik biyoloji için AYT ve TYT temel için hangi kaynakları önerirsin.
Onlar içinde zeduva öğretmenlerine bakabilirsin. Kardeşimde izliyor mesela biyoloji için biosem, fizik için fizikfinito gibi kanallarla çalışabilirsin. Şahsen ben kendimde bakdım ve gayet beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…