11. sınıfta yazılım mühendisliği için kaç saat çalışılmalı?

Yiğit_Efe_DL

Decapat
Daha fazla  
10. sınıf artık bitti ve 11. sınıfa geçtim. İki senedir pek de iyi çalışmıyordum. 10. sınıf konularını yine hatırlıyorum ama 9'dakileri %85 unuttum. Yazın TYT'yi kapatmayı düşünüyorum. Amacım bilgisayar veya yazılım mühendisliği okumak ve Eskişehir'de okumak istiyorum. Sizce Eskişehir'deki üniversitelerde okunur mu ve 11, 12'de kaç saat çalışmalıyım?

Not: 10. sınıf ilk dönem 88, ikinci dönem 87 ortalaydım.

Dostum kaç saat çalışmalıyım nedir Ben bir konuyu 2 saatte algılarım sen 1 saatte algılarsın Ahmet 3 saatte algılar. Önemli olan sıkılmadan, uykusuz kalmadan, ve anlayarak çalışmaktır. Önce kendine en uygun çalışma yöntemini bul. Sonra kendini saatlerle değil, soru sayılarıyla, konularla sınırla. Örnek vermek gerekirse;
Bugün problemler konusunu bitireceğim ve 500 soru çözeceğim.
Gibi

Saat bazında çalışma 11'i sağlam tut 12'nin başına kadar TYT'yi bitir yeter de artar bile.

Saat bazında çalışma 11'i sağlam tut 12'nin başına kadar TYT'yi bitir yeter de artar bile.
Hocam hergün derste anlatılanları tekrar etsem, video izlesem ve soru çözsem bu iki yaz tatilinde tut çalışsam. On ikide hem 11'deki şekilde devam etsem hem de önceki konularada baksam iyi olurmu ?

Hocam her gün derste anlatılanları tekrar etsem, video izlesem ve soru çözsem bu iki yaz tatilinde tut çalışsam. On ikide hem 11'deki şekilde devam etsem hem de önceki konularada baksam iyi olur mu?

Hocam Eylül'de başlayıp okulu iyi götürüp TYT matematik ve TYT feni bitirseniz 12.sınıfta çok rahat edersiniz. Dereceye gitme garantiniz var desem yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…