11. sınıfta YKS netleri nasıldır?

mesedian1234

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle aslında kendim netlerimin dağılışından dolayı kötü olarak görmüyordum. Neredeyse 9 ve 10'um hiç yoktu 11 başından beri istikrarlı çalışıyorum.

Ancak insanlar daha 11.sınıfdan 70-80 net yapıyorum demeye başladılar ancak adamlar 15 net fen falan yapıyor gidiyor 15 net matematik yapıyor (bu yüzden fazla yaptıklarını düşünüyorum siz ne dersiniz?)

Benim netlerim ise:
25 net Türkçe (gerçekten paragraf ve dil bilgisi beni zorluyor yazın halletmeyi düşünüyorum önerilerinizi beklerim.)
10 net sosyal.
25 net matematik (geometriye yeni yeni alışıyorum)
5-7 net falan da fen ( 11.sınıf AYT fenim güzel sadece 11.sınıf bilgisiyle bu kadar yapabiliyorum)
Bence yazın Türkçe ve fen çalışsam bu netlerim şu an 70-80 yapan insanlarla kapışamaz mı?

11.sınıfı tyt 55-60 ile kapadım, yks24 te sayısal da tyt de 105 ayt de 69 net yaptım ve 7100 gibi bir sıralama elde ettim. Sınava hazırlanmaya son yılda başladım ve düzenli çalışınca da bir yılda güzel sonuç aldım. Yaza girerken benim de okulumda tyt de 70-80 hatta 100 netleri geçen kişiler vardı ve onlara bakınca nasıl bu kadar fazla yapıyorlar diyordum. Çok düşünmenin faydası olmaz deyip temmuzda tyt ye ve 11.sınıf fen-mat derslerine çalışmaya başladım. Ağustosun sonuna geldiğimde tyt de 75-80 ayt de 25-30 yapabiliyordum. Halen tyt için birçok kişinin gerisindeydim ve istemesem de çevremdekilerin netlerine bakıp boşuna moralimi bozuyordum. Konuları bitirdikçe ve sonuçlar da iyiye gitmeye başladıkça kendi ilerleyişime daha çok odaklandım. En sonda kendi sonuçlarım dışında başka sonuçları hiç umursamadım. Sınavda ise zamanında gerisinde olduğum bir sürü kişiden daha iyi yaptım veya yakın sonuçlar aldım. Kısacası kendi netlerin dışında başka kimsenin netleri umurunda olmasın boşuna kendini üzersin ve zaman kaybedersin, sadece ilerlemeye bak. Sınav sonucu geldiğinde ekranda yazan sadece sahibini ilgilendirir. İyi çalışmalar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı