Arkadaşlar okul açılalı çok bir şey çalışmadım. Sınavlar için sayısal derslere bayağı bir çalıştım onun dışında TYT matematik falan hiç bakmadım sadece paragraf çözmeye başlamıştım ama sınav haftasıyla beraber saldım. Tatilde de bir şey yapmadım. Sayısaldayım ama bir sürü sözel ders gördüğümüz için çokça ezber beni yordu ve tatilde hiçbir şey yapasım gelmedi sıkılsam bile. Ama artık düzenli bir şekilde çalışmaya başlamak istiyorum. Asıl amacım yurt dışında okumak olduğu için herhangi bir YKS hayalim falan yok ilk 1000 5000 10000 gibi ama yurt dışında okuma meselesi de kesin değil o yüzden her türlü YKS çalışmam lazım. Tek sorun 11. sınıfta YKS için nasıl çalışacağımı tam bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla hocalar da dahil çoğu kişi 11. sınıfta 11. sınıf konularını iyi halledin diyor ama tam olarak neye nasıl çalışılacağını anlamadım 11. sınıf için. Mesela trigonometride işlediğimiz soru tipleri artık kolay geliyor geometri bilgisi isteyen sorular dışında ama trigonometriyi daha iyi halletmek için ne yapmam lazım onu bilmiyorum. Bu diğer dersler için de geçerli. Bir de düzenli kitap okumaya başlamalı mıyım? Herhangi bir kitabın faydası diğerleriyle aynı mı olur YKS için? Ayrıyeten günde kaç paragraf sorusu çözmeliyim? Hız ve renk paragraf kitabı var sadece. Başka bir kitaba da ihtiyacım var mı daha zor sorular için vs? Kısacası günlük olarak nasıl bir çalışma planı yapmalıyım hafta içi, hafta sonu olarak ve şu an için en önemli şeyler neler olur benim için?
Son düzenleyen: Moderatör: