11. sınıftayken YKS yetişir mi?

v3rtecc

Hectopat
Makaleler
3
Şu anda 11. sınıfım, TYT'de matematik dışında neredeyse hiç bilgim yok. Deneme sınavlarında 55-60 net yapıyorum. 11. sınıf denemelerinde de 120 soru oluyor fakat sadece sayısal kısımı çözüyorum, onda da kaç soru varsa netim soru sayısının yarısı kadar. Henüz 1.5 yıl olduğundan derslere çok çalışmıyorum, ödevleri yapıyorum o kadar. Hedefim çok yüksek değil, veterinerlik düşünüyorum. Sizce şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım, yoksa yazın TYT'yi bitirip sonrasında 11 ve 12'ye mi çalışmamı mı önerirsiniz?

Ne kadar erken başlarsan o kadar rahat edersin. Bana sorarsan şu an geometrin iyi değilse geometri çalış.

Okuldaki geometri hocam ödevler veriyor, üçgenler bitmek üzere yakında. Esen, karekök ve 3D'nin kaynakları var elimde. Esen ve karekökte neredeyse tüm soruları çözebiliyorum, 3D'de genelde 2-3 boşum oluyor bir testte.

Şu anda 11. sınıfım, TYT'de matematik dışında neredeyse hiç bilgim yok. Deneme sınavlarında 55-60 net yapıyorum. 11. sınıf denemelerinde de 120 soru oluyor fakat sadece sayısal kısımı çözüyorum, onda da kaç soru varsa netim soru sayısının yarısı kadar. Henüz 1.5 yıl olduğundan derslere çok çalışmıyorum, ödevleri yapıyorum o kadar. Hedefim çok yüksek değil, veterinerlik düşünüyorum. Sizce şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım, yoksa yazın TYT'yi bitirip sonrasında 11 ve 12'ye mi çalışmamı mı önerirsiniz?

11. sınıfta TYT'yi hallet bitir kesin tavsiyemdir en büyük pişmanlığımdır 11. sınıfta TYT'yi halletmemem.

Hocam ufak ufak konuları özellikle 11 konuları iyi öğrenmeye bak. Yazın TYT'ye başlarsın zaten. Başarılar.

Hocam ben her işimi son dakikaya bırakan birisiyim, ödevler ve yazılılar, ev işleri ve diğer herhangi şeyleri hep son dakika yaparım. O yüzden bu sınavda da böyle olacak fakat konular yetişmiyecek diye endişeliyim.

Hocam ben her işimi son dakikaya bırakan birisiyim, ödevler ve yazılılar, ev işleri ve diğer herhangi şeyleri hep son dakika yaparım. O yüzden bu sınavda da böyle olacak fakat konular yetişmeyecek diye endişeliyim.

Hocam konular her türlü yetişir, özellikle arkadaşın belirttiği gibi geometriden başlasan ve bunu rutin haline getirsen senin için efsane olur, özellikle kendini çok sıkmadan geometri çalışabilirsen efsane olur. Şu an 11. sınıfsın ve çok önemli konuların var kendini TYT çalışacağım diye şu an TYT'ye odaklanırsan önemli AYT konuları kaçabilir. Sözün özü kendini sıkmadan TYT geometriye başlaman ve 11. sınıf konularını eksiksiz halletmen yeter de artar. Geometri için kenan kara ve mert hoca tavsiyemdir sana bu serüvende başarılar.

Hocam konular her türlü yetişir, özellikle arkadaşın belirttiği gibi geometriden başlasan ve bunu rutin haline getirsen senin için efsane olur, özellikle kendini çok sıkmadan geometri çalışabilirsen efsane olur. Şu an 11. sınıfsın ve çok önemli konuların var kendini TYT çalışacağım diye şu an TYT'ye odaklanırsan önemli AYT konuları kaçabilir. Sözün özü kendini sıkmadan TYT geometriye başlaman ve 11. sınıf konularını eksiksiz halletmen yeter de artar. Geometri için kenan kara ve mert hoca tavsiyemdir sana bu serüvende başarılar.
hocam geometrin kendince iyi geliyorsa yavaştan tyt fen eksiklerini kapatmaya başlayabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı