11 TL oyun tavsiyesi

xzed

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk1xxx
Arkadaşlar selam, eski kartımda 11 TL kalmış Epic Games'de Steam'de falan 11 TL'lik oyun önerisi olan var mı bu dönemde zor ama kütüphanede dursun canım sıkıldığında gireyim kart oyunu TFT tarzı bir şey olmazsa sevinirim.

Başka var mı önerin.

Slime Rancher şu an 31 TL indirime girerse daha ucuza alırsın sıkıcı gözükse de grafikleri tatlı ve tam rahatlama için birebirdir oynanışı asla sıkmıyor. Undergrave şu an indirimde 8,50TL dungeon tarzı bir oyun. The Escapist hapishaneden kaçma temalı bir oyun 10TL. Aklıma gelenler bunlar diğer pek çok 11 TL altı oyun baştan savma tasarlanmış belki alan birisi olur para kazanırım umuduyla yapılmış oyunlar. Benim şahsi tavsiyem ise Slime Rancher. (başka oyunlar aklıma gelirse yazarım)

Slime Rancher şu an 31 TL indirime girerse daha ucuza alırsın sıkıcı gözükse de grafikleri tatlı ve tam rahatlama için birebirdir oynanışı asla sıkmıyor. Undergrave şu an indirimde 8, 50TL dungeon tarzı bir oyun. The Escapist hapishaneden kaçma temalı bir oyun 10TL. Aklıma gelenler bunlar diğer pek çok 11 TL altı oyun baştan savma tasarlanmış belki alan birisi olur para kazanırım umuduyla yapılmış oyunlar. Benim şahsi tavsiyem ise Slime Rancher. (başka oyunlar aklıma gelirse yazarım)

Evet çoğu oyun öyle indirimleri bekleyeyim.

Arkadaşlar selam, eski kartımda 11 TL kalmış Epic Games'de Steam'de falan 11 TL'lik oyun önerisi olan var mı bu dönemde zor ama kütüphanede dursun canım sıkıldığında gireyim kart oyunu TFT tarzı bir şey olmazsa sevinirim.

Dead Island definite editon muydu neydi ücretsiz olmuştu hala ücretsiz mi bilmiyorum da 11₺ Steam de imkansız bir rakam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı