Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 20 Nisan 2024 #11 Connor The Android dedi: Hocam şey soracağım Hepsiburada'ya kayıtlı e-postaya mı atıyorlar daveti yani demek istediğim e-postayı seçebiliyor muyuz sonradan? Genişletmek için tıkla... Seçebiliyorsun ben seçmiştim çünkü başka bir platformdan satın alırken. Sipariş açıklamasında belirtebiliyorsan belirt istersen.
Connor The Android dedi: Hocam şey soracağım Hepsiburada'ya kayıtlı e-postaya mı atıyorlar daveti yani demek istediğim e-postayı seçebiliyor muyuz sonradan? Genişletmek için tıkla... Seçebiliyorsun ben seçmiştim çünkü başka bir platformdan satın alırken. Sipariş açıklamasında belirtebiliyorsan belirt istersen.
K knightonline55 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 200 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 Güvenilir mi sizce?