11 yaşında ininal alınır mı?

LGSyecalisma

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'den harçlığımla oyun almak istediğim için ininal Kart alacağım Şok'ta ekmek gibi alabilirsiniz diyorlar. Doğru mu? Bir de Şok'ta 11 yaşında karta para yükleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara alın bence. Ininal'da her ay 2 TL kartından çekiyor ve her para yüklediğinde 2 TL kesiyor. Ama alabilir misin bilmiyorum.

Alırsınız ama onun yerine direkt olarak öyle zincir marketlerden kod alabilirsiniz.

Arkadaşlar Steam'den harçlığımla oyun almak istediğim için ininal Kart alacağım şok'ta ekmek gibi alabilirsiniz diyorlar. Doğru mu? Bir de şok'ta 11 yaşında karta para yükleyebilir miyim?

İstediğin gibi alabilirsin sonuçta ininal e postaya bağlı olacak. Ama her yükleme yaptığında 2 TL ve her ininal'e geçiş yaparken de 2 TL ödeyeceksin yani toplam 4 TL. Bunun yerine ATM kullanabilirsin, abin veya ablan yardım eder sana.

Düzeltme: e-postaya bağlı olunca tam yaşın gözükmüyor, o yüzden 13 yaş üstü alsın şeysi tamamen velilerin çocukları almasın diye yaptıkları bir şey. En azından ben öyle biliyorum.

Doğru ben 9 yaşında ininal Kart almıştım.
Ama kartın alışverişe açılması 1 günü buluyır hemen alıp alışveriş yapamasın.
En azından bende böyle idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…