11 yaşında yazılıma nasıl başlanmalı?

berdowski

Femtopat
Merhaba abiler ablalar. Ben son birkaç aydır yazılıma merak saldım ama dün gece nedense bunun saçma olduğunu düşündüm ve hevesim biraz gitti. Şimdi tekrar yapmak istiyorum ama alttaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

1: 11 yaşında ilk İngilizce'ye mi başlanmalı?
2: Başlanırsa hangi kaynaktan öğrenebilirim?
3: Yazılım mühendisliğinde bazen işe almıyorlarmış diye duydum yani kötü ise mi almıyorlar?
4: İşe girmeden uygulama gibisinden şeyler yapılabilir mi?

İngilizcem biraz orta yani o kadar çok iyi değilim bayağı bir kelimebilirim ama bazı kelimelerde dilim dönmez. Yukarıdaki sorularım cevaplarsanız sevinirim.

Kardeşim İngilizce çalışmanı öneririm. Anne babana söyle İngilizce kursu bulsunlar güzel bir tane oraya götürsünler.

1 - İlk başta İnglizce'den başlasanız iyi olur.
2 - Başlanırsa kaynak olarak, udemy'den kurs almanı tavsiye ediyorum ve bir kaç videolu şekilde.
3- İşe almıyorlarmış diye bir şey yok, kariyerin iyi olursa alırlar.
4- Evet, deneme testine sokarlar veya farklı bir şeyler..

Merhaba abiler ablalar. Ben son birkaç aydır yazılıma merak saldım ama dün gece nedense bunun saçma olduğunu düşündüm ve hevesim biraz gitti. Şimdi tekrar yapmak istiyorum ama alttaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

3: Yazılım mühendisliğinde bazen işe almıyorlarmış diye duydum yani kötü ise mi almıyorlar?

İngilizcem biraz orta yani o kadar çok iyi değilim bayağı bir kelimebilirim ama bazı kelimelerde dilim dönmez. Yukarıdaki sorularım cevaplarsanız sevinirim.
1- 11 yaşında bana göre ders çalışmalısın.
2- Youtube gibi kaynaklardan yeterli seviyede öğrenebileceğini düşünüyorum yine de istersen udemy de kurs satın alabilirsin.
3- İşe almama olayı performansına göre değerlendirilir.
4- İşe girmeden kendi uygulamalarını oyunlarını web sitelerini tasarlayabilirsin.

İngilizceni geliştir, iyice öğren. Bir iki sene daha İngilizceye ağırlık verip güzel bir hale getirdikten sonra yazılım öğrenmeye başla. Acele etme, hevesini de kaybetme. Bu yaşta başlaman çok güzel :) Keşke ben de senin yaşlarında öğrenseydim bir şeyleri :)

Hemen sana ilk dersini vereyim. İngilizce'de doğru telaffuz da bir çeşit gramerdir. Telaffuz, kelimenin anlamını ve görevini değiştirebilir. tophonetics.com'dan İngilizce kelimelerin hem Amerikan hem de İngiliz aksanındaki telaffuzuna bakabilirsin. Hem arkadaşlarına İngilizcenle hava da atarsın.

Hemen sana ilk dersini vereyim. İngilizce'de doğru telaffuz da bir çeşit gramerdir. Telaffuz, kelimenin anlamını ve görevini değiştirebilir. tophonetics.com'dan İngilizce kelimelerin hem Amerikan hem de İngiliz aksanındaki telaffuzuna bakabilirsin. Hem arkadaşlarına İngilizcenle hava da atarsın.
Tamamdır çok teşekkürler bende biraz telaffuzda zorlanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı