nextron.bat Decapat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #21 296181 dedi: 11 den 7 yi çıkarınca 4 yaşında okula başlamışsın. Scratch öğrenemeye çalış. İngilizcen muhtemelen "I love you" dan ibaret. Yok iyi biliyorum diyorsan, buradan kendini bir sına. Yabasic Genişletmek için tıkla... scratch çok basic.
296181 dedi: 11 den 7 yi çıkarınca 4 yaşında okula başlamışsın. Scratch öğrenemeye çalış. İngilizcen muhtemelen "I love you" dan ibaret. Yok iyi biliyorum diyorsan, buradan kendini bir sına. Yabasic Genişletmek için tıkla... scratch çok basic.
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 605 Çözümler 4 21 Mayıs 2021 #22 296181 dedi: 11'den 7'yi çıkarınca 4 yaşında okula başlamışsın. Scratch öğrenemeye çalış. İngilizcen muhtemelen "ı love you"dan ibaret. Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim çok yapıcı bir tavır.
296181 dedi: 11'den 7'yi çıkarınca 4 yaşında okula başlamışsın. Scratch öğrenemeye çalış. İngilizcen muhtemelen "ı love you"dan ibaret. Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim çok yapıcı bir tavır.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 21 Mayıs 2021 #23 Tunahan Arık dedi: Tebrik ederim çok yapıcı bir tavır. Genişletmek için tıkla... Senden hiç bir şey göremedim. Boş yazanlardan mısın? nextron.bat dedi: scratch çok basic. Genişletmek için tıkla... Eklediğim link'e bir bak. İngilizcen yetersiz se, Small Basic dene. Yan panelinde Türkçe açıklamaları çıkıyor.
Tunahan Arık dedi: Tebrik ederim çok yapıcı bir tavır. Genişletmek için tıkla... Senden hiç bir şey göremedim. Boş yazanlardan mısın? nextron.bat dedi: scratch çok basic. Genişletmek için tıkla... Eklediğim link'e bir bak. İngilizcen yetersiz se, Small Basic dene. Yan panelinde Türkçe açıklamaları çıkıyor.
nextron.bat Decapat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #24 t 296181 dedi: Senden hiç bir şey göremedim. Boş yazanlardan mısın? Eklediğim link'e bir bak. İngilizcen yetersiz se, Small Basic dene. Yan panelinde Türkçe açıklamaları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
t 296181 dedi: Senden hiç bir şey göremedim. Boş yazanlardan mısın? Eklediğim link'e bir bak. İngilizcen yetersiz se, Small Basic dene. Yan panelinde Türkçe açıklamaları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
nc.abidin Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #25 nextron.bat dedi: yardımın için çok teşekkür ederim. istediğim yardım buydu konuyu kapatabiliriz. abi discorddan eklersen iyi olur önerdiğin kitapların linkini atabilirsin `Slawers#9999 Genişletmek için tıkla... Ekledim. Bende hazır arşiv var sana özelden gönderirim. Kabul edince mesaj atarsın dc'den. Martin Luther King#8315
nextron.bat dedi: yardımın için çok teşekkür ederim. istediğim yardım buydu konuyu kapatabiliriz. abi discorddan eklersen iyi olur önerdiğin kitapların linkini atabilirsin `Slawers#9999 Genişletmek için tıkla... Ekledim. Bende hazır arşiv var sana özelden gönderirim. Kabul edince mesaj atarsın dc'den. Martin Luther King#8315
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 605 Çözümler 4 23 Mayıs 2021 #26 296181 dedi: Senden hiçbir şey göremedim. Boş yazanlardan mısın? Genişletmek için tıkla... Belli olmuyor mu cevap yazmamdan? Uzatma diye kısa keseyim, evet boş yazanlardanım.
296181 dedi: Senden hiçbir şey göremedim. Boş yazanlardan mısın? Genişletmek için tıkla... Belli olmuyor mu cevap yazmamdan? Uzatma diye kısa keseyim, evet boş yazanlardanım.