Uğur Akbaş
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, mimarlık 1. sınıf öğrencisiyim aynı zamanda her gün hikayeli/online oyunlar oynuyorum. Uzun yıllar beni götürecek hem programlarda hem oyunlarda problem yaşamayacağım soğutması iyi bir laptop arıyorum. Stoklar kısıtlı olduğu için aklımda iki model var:
ASUS ROG STRIX G16 G614FR-S5112 AMD RYZEN 9-9955HX 32GB 1TB 12GB RTX5070TI 16" 2.5K 240HZ FREEDOS - Fiyatı, Yorumları
ASUS ROG STRIX G16 G614FR-S5112 AMD RYZEN 9-9955HX 32GB 1TB 12GB RTX5070TI 16" 2.5K 240HZ FREEDOS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl MSI'ın artısı fiyatı eksileri ise FHD ekran Ultra 7 işlemci ve 16 GB RAM'e sahip olması. Başka önerilere de açığım sizce ne almalıyım?MSI NB VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR ULTRA 7 255HX 16GB DDR5 RTX5070TI GDDR7 12GB 1TB SSD 16.0 FHD+ - Fiyatı, Yorumları
MSI NB VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR ULTRA 7 255HX 16GB DDR5 RTX5070TI GDDR7 12GB 1TB SSD 16.0 FHD+ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Omen laptopum fanları %100 hız %100 yükte çalışırken 95 derece sabitte çalışması sebebiyle servise verdim geçen hafta cuma 20 iş günü oldu ve para iadesi talep ettim hala para iadem yapılmadı oyalanıyorum HP almam ve tavsiye etmiyorum bundan dolayı.HP OMEN Max 16-ah0014nt Intel Core Ultra 7-255HX 32GB DDR5 2TB SSD GeForce RTX 5080 16GB 16 inç 2K WQXGA 240Hz 3ms IPS FreeDos Gaming Laptop (B8SQ9EA)
Gücün kusursuzluk ile buluştuğu OMEN MAX ile en üst düzey oyun potansiyelinizi ortaya çıkarın.www.gaming.gen.tr
Tercihim 5080'li bu laptop olurdu.
Excalibur alınmaz.Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
böyle bir seçenek de var.
Ben de kendim kullanmadım fakat tavsiye edilmiyor dediğiniz gibi.Excalibur alınmaz.
Hocam bu eski seriler gibi değil, yeni çıkarttılar bu omen max türünü , Türkiye'ye yeni geldi zaten. Soğutma çözümleri çok iyi, eski herhangi bir laptop ile karşılaştırmak doğru olmaz.Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Omen laptopum fanları %100 hız %100 yükte çalışırken 95 derece sabitte çalışması sebebiyle servise verdim geçen hafta cuma 20 iş günü oldu ve para iadesi talep ettim hala para iadem yapılmadı oyalanıyorum HP almam ve tavsiye etmiyorum bundan dolayı.
Fiyatı göre iyi, zaten ben de ilk arkadaşın attığı laptopu atacaktım.Excalibur alınmaz.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Böyle bir seçenek de var.
Omen Max serisinde bu sorunlarla karşılaşacağınıza ihtimal vermiyorum, kaliteli high-end cihazlardır Omen Max modeller. HP almamakta ısrarlıyım diyorsanız attığınız ROG modeli tercih edebilirsiniz, bu fiyat bandındaki en iyi işlemciye sahip.Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Omen laptopum fanları %100 hız %100 yükte çalışırken 95 derece sabitte çalışması sebebiyle servise verdim geçen hafta cuma 20 iş günü oldu ve para iadesi talep ettim hala para iadem yapılmadı oyalanıyorum HP almam ve tavsiye etmiyorum bundan dolayı.
hocam Omenin videosu Nvidia ve HP ortaklığıyla reklam olarak çekilmiş bir video ve 2:17de performans modunda 98 derece unleashed modda 103 derece CPU gözükmekte çok başarılı bir soğutmaya benzemiyor. Bu arada bendeki model wf0015nt idi 1.5 yıllık bir cihazdı ve termal bakımı yeni yapılmıştı.Hocam bu eski seriler gibi değil, yeni çıkarttılar bu omen max türünü , Türkiye'ye yeni geldi zaten. Soğutma çözümleri çok iyi, eski herhangi bir laptop ile karşılaştırmak doğru olmaz.
Fiyatı göre iyi, zaten ben de ilk arkadaşın attığı laptopu atacaktım.
attığım kısma bir göz at.
Tabii ki 8kya omen max almak çok daha mantıklı
2. link şu olacaktı:Aslında HP almama sebebim desteğinin yetersizliği kısa bir özet geçecek olursam 10 iş günü dolduğunda ikame cihaz talep ettim bir hafta içinde elime cihaz geçmeyince zaten 4 gün sonra 20 iş günü olacak para iadesi alacağım diye ikame cihaz talebimi iptal ettirdim. Şu anda da geçen hafta cuma istediğim para iadesi ile ilgili 2 iş günü fatura inceleme günümüz var ondan sonra size dönüş yapacağız dediler faturamı ilettim 4. iş günündeyiz bir dönüş yok. Yani HP'yi tercih etmeme sebebim ısınması değil yetersiz ilgisiz müşteri hizmetleri. Yoksa tasarımı ve f/p oranı gayet iyi görünüyor.
hocam Omenin videosu Nvidia ve HP ortaklığıyla reklam olarak çekilmiş bir video ve 2:17de performans modunda 98 derece unleashed modda 103 derece CPU gözükmekte çok başarılı bir soğutmaya benzemiyor. Bu arada bendeki model wf0015nt idi 1.5 yıllık bir cihazdı ve termal bakımı yeni yapılmıştı.
https://ty.gl/w14mw04j6gfb2[/ [URL unfurl="true"]https://ty.gl/2qumajc000o0v
MSI Vector 16 HX AI A2XWIG-090XTR Intel Core Ultra 9 275HX 16GB DDR5 1TB SSD 16GB RTX5080 GDDR7 16″ - Fiyatı, Yorumları
MSI Vector 16 HX AI A2XWIG-090XTR Intel Core Ultra 9 275HX 16GB DDR5 1TB SSD 16GB RTX5080 GDDR7 16″ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu dörtlü arasından f/p, uzun ömürlülük ve serin çalışma olarak hangisini önerirsiniz? Bütçemi zorlamasam benim için daha iyi olur fakat bir kere alıp uzun süre sorun yaşamamak istiyorum.