110.000 TL'ye ekipmanlar dahil sistem önerisi

Suvolta

Hectopat
Yer
Ankara-İstanbul-Trabzon
Daha fazla  
Sistemi bir yakınıma toplayacağım. Parça parça ya da hazır sistem olarak alınabilir. Ekran kartı olarak NVIDIA modellerini tercih ediyorum. Mouse, klavye, kulaklık ve monitör fiyata dahil olacak. Kasa için ortalama 90k, diğer ürünlerle birlikte ise toplam 110k bütçem bulunmakta. Bütçenin aşılmaması önceliğim ancak 3-5k esneklik payı bırakıyorum.

İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka konuda paylaşılan şu sistemin psu-kasasını değiştirip 100k almak sizce daha mantıklı mı? bütçeyi biraz daha arttırmak gerekli ama değer gibi değil mi?
Ekipmanlar için klavye boyut tercihi, mouse için el ölçüsü ve tutuş şekli, kulaklık için de kablolu-kablosuz uygunluğunu söyleyebilir misiniz?
Ekipman için günü kurtarması yeterli. Ekipman için çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum 6-7k civarı yeterki olacaktır diye düşünüyorum. Kablolu olabilir tutuş vs çok önemli değil. Zamanla daha iyilerine geçecektir.

Başka konuda paylaşılan şu sistemin PSU-kasasını değiştirip 100k almak sizce daha mantıklı mı? Bütçeyi biraz daha arttırmak gerekli ama değer gibi değil mi?

Ekipman için günü kurtarması yeterli. Ekipman için çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum 6-7k civarı yeter ki olacaktır diye düşünüyorum. Kablolu olabilir tutuş vs çok önemli değil. Zamanla daha iyilerine geçecektir.

O zaman hocam şöyle yapalım: Öncelikle setupı hangi renk yapmak istiyorsunuz? Ben birkaç ürün atayım kararı siz verin.
Klavye:

Veya

Kulaklık: (kablolu)

Kulaklık: (kablosuz)

Mouse:

Başka konuda paylaşılan şu sistemin PSU-kasasını değiştirip 100k almak sizce daha mantıklı mı? Bütçeyi biraz daha arttırmak gerekli ama değer gibi değil mi?

Ekipman için günü kurtarması yeterli. Ekipman için çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum 6-7k civarı yeter ki olacaktır diye düşünüyorum. Kablolu olabilir tutuş vs çok önemli değil. Zamanla daha iyilerine geçecektir.

Bilemedim hocam sistem güzel de bu sefer de monitörden falan kısmak gerekecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı