Sistemi bir yakınıma toplayacağım. Parça parça ya da hazır sistem olarak alınabilir. Ekran kartı olarak NVIDIA modellerini tercih ediyorum. Mouse, klavye, kulaklık ve monitör fiyata dahil olacak. Kasa için ortalama 90k, diğer ürünlerle birlikte ise toplam 110k bütçem bulunmakta. Bütçenin aşılmaması önceliğim ancak 3-5k esneklik payı bırakıyorum.
İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Başka konuda paylaşılan şu sistemin psu-kasasını değiştirip 100k almak sizce daha mantıklı mı? bütçeyi biraz daha arttırmak gerekli ama değer gibi değil mi?
Ekipman için günü kurtarması yeterli. Ekipman için çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum 6-7k civarı yeterki olacaktır diye düşünüyorum. Kablolu olabilir tutuş vs çok önemli değil. Zamanla daha iyilerine geçecektir.
Başka konuda paylaşılan şu sistemin PSU-kasasını değiştirip 100k almak sizce daha mantıklı mı? Bütçeyi biraz daha arttırmak gerekli ama değer gibi değil mi?
Ekipman için günü kurtarması yeterli. Ekipman için çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum 6-7k civarı yeter ki olacaktır diye düşünüyorum. Kablolu olabilir tutuş vs çok önemli değil. Zamanla daha iyilerine geçecektir.
3 ms’lik hızlı tepki süresiyle F87 Pro hız için üretilmiştir. Her komut neredeyse anında kaydedilerek oyun ve hızlı yazma için en yüksek performansı sağlar.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Başka konuda paylaşılan şu sistemin PSU-kasasını değiştirip 100k almak sizce daha mantıklı mı? Bütçeyi biraz daha arttırmak gerekli ama değer gibi değil mi?
Ekipman için günü kurtarması yeterli. Ekipman için çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum 6-7k civarı yeter ki olacaktır diye düşünüyorum. Kablolu olabilir tutuş vs çok önemli değil. Zamanla daha iyilerine geçecektir.