110 bin TL sistem + monitör önerisi

Comvajum

Centipat
Yer
Karakhoja
Gerçekten çok kararsız kaldım, aklıma bu da olabilir şu da olabilir hiçbir şeyde karar kılamadım. Benim için önemli olan oyunları yüksek FPS oynatsın yeter, bir de monitörü çok küçük olmayıp kör etmesin yeter. Tabii 144Hz üstü olursa sevinirim. Ekran görüntüsü biraz yüksek olursa sevinirim, şu anda 3060'lı bir laptop kullanıyorum. Gerçekten vereceğim paraya değen pir PC olursa sevinirim.

Sana doğrudan bir sistem söyleyemem ancak bu fiyatta toplamak istiyorsan monitör için 2K 180Hz bir monitör işini görecektir onun için sisteme kalan fiyhatımız 100 bin civarında our bu fiyatta alınabilecek en mantıklı ana bileşenler 5070 Ti ve Ryzen7 9800x3Ddir RAM ve SSD'leri istediğin gibi özelleştirebilirsin.

Gerçekten çok kararsız kaldım, aklıma bu da olabilir şu da olabilir hiçbir şeyde karar kılamadım. Benim için önemli olan oyunları yüksek FPS oynatsın yeter, bir de monitörü çok küçük olmayıp kör etmesin yeter. Tabii 144Hz üstü olursa sevinirim. Ekran görüntüsü biraz yüksek olursa sevinirim, şu anda 3060'lı bir laptop kullanıyorum. Gerçekten vereceğim paraya değen pir PC olursa sevinirim.
https://www.itopya.com/it-summer-v2...0-ti-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem-pak_h29709

örnek olarak bu sistemdeki işlemciyi 7800x3d modeli ile değiştirip ram i 23 yaptığımızda birde sıvı soğutucu eklediğimizde gayet yeterli ve o fiyatta bir sistem oluyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı