110 bin TL sistem önerisi

Bütçe
110000

kyotocarteL

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,

Aşağıda belirttiğim özelliklere sahip bir sistem arayışımız var. Satıcı güvenilirliği ve ödeme kolaylığını göz önüne alarak önerebileceğiniz sistemler var mıdır?

İşlemci: İ9 yeni nesil.
Ekran kartı: 16 GB VRAM'li NVIDIA.
RAM: DDR5 32 GB.
Anakart: Wi-Fi desteği olsa iyi olur.
SSD: En az 1TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar,

Aşağıda belirttiğim özelliklere sahip bir sistem arayışımız var. Satıcı güvenilirliği ve ödeme kolaylığını göz önüne alarak önerebileceğiniz sistemler var mıdır?

İşlemci: İ9 yeni nesil.
Ekran kartı: 16 GB VRAM'li NVIDIA.
RAM: DDR5 32 GB.
Anakart: Wi-Fi desteği olsa iyi olur.
SSD: En az 1TB.
Kriterleriniz neden bu kadar sıkı ve çoğu gereksiz?

Anakart: Asus x870 MAX GAMING WIFI
İşlemci: AMD Ryzen 9 7950x3D
Ekran Kartı: Gigabyte 5070 TI 16 GB
Bellek: GSKILL (2x16) CL30-32
Kasa: Corsair 6500x
Güç Kaynağı: Corsair RM850x veya RM850e 80+ Gold
Sıvı Soğutucu: Corsair H150i LCD 360 mm
SSD: Kingston 2 TB 6000/5000 MB

Güvenli ve uygun satış yapan sitelerden toplarsan bu şekilde çok iyi olabilir. Genellikle beyaz bilgisayara göre ekledim.

Son nesilde i9 yok Ultra 9 var, neden Intel?
En güncel i9 sürümü diyelim öyleyse.
Kriterleriniz neden bu kadar sıkı ve çoğu gereksiz?
Aynı soruyu ben de sordum ancak iş için yaşça büyük birine topluyoruz ve önceki kullandığı sistemlerden ötürü takıntıları var hocam
Anakart: Asus x870 MAX GAMING WIFI
İşlemci: AMD Ryzen 9 7950x3D
Ekran Kartı: Gigabyte 5070 TI 16 GB
Bellek: GSKILL (2x16) CL30-32
Kasa: Corsair 6500x
Güç Kaynağı: Corsair RM850x veya RM850e 80+ Gold
Sıvı Soğutucu: Corsair H150i LCD 360 mm
SSD: Kingston 2 TB 6000/5000 MB

Güvenli ve uygun satış yapan sitelerden toplarsan bu şekilde çok iyi olabilir. Genellikle beyaz bilgisayara göre ekledim.
Hazır OEM paket falan önerirseniz daha iyi olur hocam. Tek seferde mümkünse taksitli şekilde alım yapmak istiyoruz

En güncel i9 sürümü diyelim öyleyse.

Aynı soruyu ben de sordum ancak iş için yaşça büyük birine topluyoruz ve önceki kullandığı sistemlerden ötürü takıntıları var hocam

Hazır OEM paket falan önerirseniz daha iyi olur hocam. Tek seferde mümkünse taksitli şekilde alım yapmak istiyoruz
ani iş için gerçekten biraz fazla ama bakayım; gerçekten i9 falan olması zorunlu mu?

ani iş için gerçekten biraz fazla ama bakayım; gerçekten i9 falan olması zorunlu mu?
Hocam bana da saçma geliyor ama istek bu yönde, zorunlu yani
@kyotocarteL, bu sistem ne amaçla kullanılacak, Intel şart mı?
Reklamcılık yapan bir tanıdık dükkanındaki sistemi yenilemek istiyor. Photoshop, illustrator vsvs grafik tasarım odaklı çalışıyorlar genelde. Intel şart
Evolve | AMD Ryzen 5 9600X | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Intel takıntısı var mı, bir de oyun mu oynanılacak iş mi? Ne garip istekler bunlar.
Intel şart hocam, oyun oynanmayacak yukarıda açıkladığım amaçlar için kullanacak.

Bu arada bütçeyi temsili verdim, inebiliriz de çıkabiliriz de sistem bu şartlarda olursa ve satıcı güvenilirse @Comvajum @Marix

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı