110 TL Kablonet yüz güldüren kampanyası alınır mı?

Türknet kullandım hocam nasıl olduğunu biliyorum. Kablonet hariç bütün ISS'leri denedim. 83 mbit destekleyen altyapıya 35 mbit tanımlıyorlar. Panelden paketi yükseltince de internet kopuyor sürekli. Zorluyor altyapıyı. Siz şanslıymışsınız test yapıp ayarlamışlar. Bizde teknik servis bile gelmedi. Zorla araya araya getirdim eve.
Siz de haklıymışsınız kusura bakmayın vallaha bizim eve bi ekip (1 kişi) gelip daha önce görmediğim aletlerle modemin verdiği ses testlerini falan yaptı. Konu dışı ama duyduğuma göre ahizeye takınca kabloyu eskiden internete bağlanırken gelen seslere benzer bir ses geliyormuş.

EDİT: Şunu da ekleyeyim TürkNet size bir yerden sonra KESİNLİKLE illahlah ettirecek ve lanet olsun deyip iptal ettireceksiniz bunun garantisini veriyorum.
EDİT2: Ama sonra benim gibi paşa paşa yine türknete dönüyosunuz bi tt bi süperonline tattıktan sonra.

Hocam TurkNet'in modemi güzel olabilir ama son zamanda Türkiye'nin birçok yerinde oturan müşterileri şikayet ediyor. Ayrıca 80 Mbit destekleyen hatta 75 Mbit verirlerse kopma olabilir. Ben olsam modemsiz Kablonet alır internetten kaliteli bir modem alırdım.

Hocam öyle olsa modem almasını bende biliyorum fakat Kablonet kendi modemi hariç hiçbir modem onu desteklemez doccsis 3.0 altyapı kullandığı için. Destekleyenler de yurt dışında bulunabiliyor.
Arkadaşlar öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kafam çok karışık birkaç hafta içerisinde karar vermem gerkiyor sizce hangisini almalıyım?
Eki Görüntüle 864844
Modem 15 metre ötede arada 4 duvar var. 47 Mbps down 8 Mbps up internetim bu şekilde TurkNet avantajları söylemeyeceğim ama dezavantajlarını tarafsız bir şekilde söyleyeceğim.
1- ayda en fazla ve en az (evet doğru okudun) 1 kere kopma sorunu yaşayacaksın ve internetin 10 Mbps civarında seyredecek.
2- nperf ile bir anlaşmaları var ve bu kopma sorunu yaşadığın zaman bile hız testin yüksek çıkacak kanıtı da atarım.
3- nperf dışı hız testi kabul etmiyorlar kanıtını atarım.
4- herkes müşteri temsilcileri leş diyor çağrı merkezleri olmadığı için ama destek merkezleri Türkiye standratlarının üstünde bir çalışma sergiliyor ancak yine de kalitesiz.
5- taahhüt yok ama iptal ettirmek tam bir işgence.
6- taahhüt yok ama birden şaaaak diye zam çakabilirler.
7- yurt dışı çıkış ve girişlerde sorun yaşatıyor. (şu an her ISS aynı sorunu yaşıyor zaten birkaç yıla çözülür)

Hocam o müşteri hizmetleir olayını anlatır mısınız? Mesela gece 2 de internetim gittiğinde arayıp konuşabileceğim bir muhatap var mı? TT Superonline veya Kablonet olduğu gibi.

Son düzenleme:
Hocam öyle olsa modem almasını bende biliyorum fakat Kablonet kendi modemi hariç hiçbir modem onu desteklemez doccsis 3.0 altyapı kullandığı için. Destekleyenler de yurt dışında bulunabiliyor.
Arkadaşlar öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kafam çok karışık birkaç hafta içerisinde karar vermem gerkiyor sizce hangisini almalıyım?

Hocam o müşteri hizmetleir olayını anlatır mısınız? Mesela gece 2 de internetim gittiğinde arayıp konuşabileceğim bir muhatap var mı? TT Superonline veya Kablonet olduğu gibi.
Altyapı kablonet ise kablonet almanız daha iyi olur. Türknet'te müşteri hizmetleri yok hocam yani arayıp derdinizi anlatacak bir muhattap yok. Sisteme girip arıza kaydı oluşturuyorsunuz bakıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı