110 TL Kablonet yüz güldüren kampanyası alınır mı?

Siz de haklıymışsınız kusura bakmayın vallaha bizim eve bi ekip (1 kişi) gelip daha önce görmediğim aletlerle modemin verdiği ses testlerini falan yaptı. Konu dışı ama duyduğuma göre ahizeye takınca kabloyu eskiden internete bağlanırken gelen seslere benzer bir ses geliyormuş.

EDİT: Şunu da ekleyeyim TürkNet size bir yerden sonra KESİNLİKLE illahlah ettirecek ve lanet olsun deyip iptal ettireceksiniz bunun garantisini veriyorum.
EDİT2: Ama sonra benim gibi paşa paşa yine türknete dönüyosunuz bi tt bi süperonline tattıktan sonra.

Hocam öyle olsa modem almasını bende biliyorum fakat Kablonet kendi modemi hariç hiçbir modem onu desteklemez doccsis 3.0 altyapı kullandığı için. Destekleyenler de yurt dışında bulunabiliyor.
Arkadaşlar öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kafam çok karışık birkaç hafta içerisinde karar vermem gerkiyor sizce hangisini almalıyım?

Hocam o müşteri hizmetleir olayını anlatır mısınız? Mesela gece 2 de internetim gittiğinde arayıp konuşabileceğim bir muhatap var mı? TT Superonline veya Kablonet olduğu gibi.

Son düzenleme:
Altyapı kablonet ise kablonet almanız daha iyi olur. Türknet'te müşteri hizmetleri yok hocam yani arayıp derdinizi anlatacak bir muhattap yok. Sisteme girip arıza kaydı oluşturuyorsunuz bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…