B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 26 Mart 2021 #11 Dreamy Bull dedi: Bu bütçede pek bir şey beklememek lazım. Genişletmek için tıkla... Önerilen diğer seçenekler daha iyi. Fiyatı Şok'a geldiği gibi 70TL olsa belki alınır.
Dreamy Bull dedi: Bu bütçede pek bir şey beklememek lazım. Genişletmek için tıkla... Önerilen diğer seçenekler daha iyi. Fiyatı Şok'a geldiği gibi 70TL olsa belki alınır.
DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #12 Emie dedi: Bu klavyeyi kullanıyorum. Çok oyun oynayan biriyseniz tuşları siliniyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten düz klavye sevmiyorum. 2 Klavye Arasındayım KB487L ve Trust GXT 830.
Emie dedi: Bu klavyeyi kullanıyorum. Çok oyun oynayan biriyseniz tuşları siliniyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten düz klavye sevmiyorum. 2 Klavye Arasındayım KB487L ve Trust GXT 830.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Mart 2021 #13 baran_basaran dedi: Önerilen diğer seçenekler daha iyi. Fiyatı Şok'a geldiği gibi 70TL olsa belki alınır. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onları istememiş ama, o yüzden önermiştim. Yoksa ben de biliyorum daha iyi olduğunu. DarkLord3455 dedi: Hocam ben zaten düz klavye sevmiyorum. 2 Klavye Arasındayım KB487L ve Trust GXT 830. Genişletmek için tıkla... GXT 830.
baran_basaran dedi: Önerilen diğer seçenekler daha iyi. Fiyatı Şok'a geldiği gibi 70TL olsa belki alınır. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onları istememiş ama, o yüzden önermiştim. Yoksa ben de biliyorum daha iyi olduğunu. DarkLord3455 dedi: Hocam ben zaten düz klavye sevmiyorum. 2 Klavye Arasındayım KB487L ve Trust GXT 830. Genişletmek için tıkla... GXT 830.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 26 Mart 2021 #14 Dreamy Bull dedi: Arkadaş onları istememiş ama, o yüzden önermiştim. Yoksa ben de biliyorum daha iyi olduğunu. GXT 830. Genişletmek için tıkla... Haklısın da, daha kötü bir ürünü seçenek olarak sunuyoruz. Bü ürünü aldığında daha fazla mutsuz olacak.
Dreamy Bull dedi: Arkadaş onları istememiş ama, o yüzden önermiştim. Yoksa ben de biliyorum daha iyi olduğunu. GXT 830. Genişletmek için tıkla... Haklısın da, daha kötü bir ürünü seçenek olarak sunuyoruz. Bü ürünü aldığında daha fazla mutsuz olacak.
DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #15 baran_basaran dedi: Haklısın da, daha kötü bir ürünü seçenek olarak sunuyoruz. Bü ürünü aldığında daha fazla mutsuz olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz çok saçma ben zaten E-Spor oyunları oynamıyorum klavyeye ihtiyacım var almayayım mı yani klavye.
baran_basaran dedi: Haklısın da, daha kötü bir ürünü seçenek olarak sunuyoruz. Bü ürünü aldığında daha fazla mutsuz olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz çok saçma ben zaten E-Spor oyunları oynamıyorum klavyeye ihtiyacım var almayayım mı yani klavye.