cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #11 Slmbneymen dedi: Yok çöpe atmam da ayrı geldiğine emin misiniz Hangisi? Genişletmek için tıkla... Ayrı geldiğine eminim, satıcıya sorabilirsiniz.
Slmbneymen dedi: Yok çöpe atmam da ayrı geldiğine emin misiniz Hangisi? Genişletmek için tıkla... Ayrı geldiğine eminim, satıcıya sorabilirsiniz.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 2 Haziran 2023 #12 cumali_032 dedi: Ayrı geldiğine eminim, satıcıya sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır benim demek istediğim gökkuşağı mi ayrı geliyor kartlık ayrı zaten bana gökkuşağının ayrı olması lazım. Siyah kartlıklı kılıf lazım.
cumali_032 dedi: Ayrı geldiğine eminim, satıcıya sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır benim demek istediğim gökkuşağı mi ayrı geliyor kartlık ayrı zaten bana gökkuşağının ayrı olması lazım. Siyah kartlıklı kılıf lazım.