Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 21 Ekim 2020 #11 Umut AYAR dedi: Aynen Şuan tripod bakıyorum tripod alıcam Droidcam ile yapıcam demi ve linkini atabilirmisniz birsürü site cıkıyor hangisi güvenli bilemedim. Genişletmek için tıkla... DroidCam Bilgisayarınızda kamera bulunmuyorsa telefonunuzu bir webcam gibi kullanmanıza izin verir. Kullanabilmeniz için bu uygulamayı hem PC'nize hem de telefonunuza indirmeniz ve bu iki cihazın da aynı Wi-Fi ağına bağlı olması gerekmekte. Bu koşulları... www.technopat.net
Umut AYAR dedi: Aynen Şuan tripod bakıyorum tripod alıcam Droidcam ile yapıcam demi ve linkini atabilirmisniz birsürü site cıkıyor hangisi güvenli bilemedim. Genişletmek için tıkla... DroidCam Bilgisayarınızda kamera bulunmuyorsa telefonunuzu bir webcam gibi kullanmanıza izin verir. Kullanabilmeniz için bu uygulamayı hem PC'nize hem de telefonunuza indirmeniz ve bu iki cihazın da aynı Wi-Fi ağına bağlı olması gerekmekte. Bu koşulları... www.technopat.net
Umut AYAR Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 erdemst17 dedi: Telefon Tutucu Fiyatları | En Ucuzu Akakçe Telefon Tutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Buradan bakabilirsiniz. Onlar gerçek 1080P değil. 720P. En ucuz gerçek 1080P bu : A4 Tech PK-910H 1080P USB Webcam Fiyatları ve Özellikleri A4 Tech PK-910H 1080P USB Webcam en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Droidcam indirme linkini atabilirmisn pro su olursa çok iyi olur
erdemst17 dedi: Telefon Tutucu Fiyatları | En Ucuzu Akakçe Telefon Tutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Buradan bakabilirsiniz. Onlar gerçek 1080P değil. 720P. En ucuz gerçek 1080P bu : A4 Tech PK-910H 1080P USB Webcam Fiyatları ve Özellikleri A4 Tech PK-910H 1080P USB Webcam en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Droidcam indirme linkini atabilirmisn pro su olursa çok iyi olur