1100-1400 Tl Arası Sistem Toplama

SusqUnN

Kilopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle şunu belirtmeliyim şu anda elimde olan sistem aşağıda ki gibidir. ve bu sistem arıza çıkarmaya başladı toparlayacak olursak sorunlar şöyle, pc açılınca görüntü yoktu ramlardan birini çıkardım ve görüntü geldi bu sefer de internette gezerken pc birden kapandı kendi kendine sonra tekrar açtım işlemci sıcaklığına baktım 100 leri geçmişti gittim termal macun aldım kasayı söktüm işlemci fanını ve ızgarasını güzelce temizledim sonrasında işlemcide ki eski termal macunu temizledim gerektiği kadar termal macunu sürdüm ve montajını yaptım diğer çıkardığım rami de taktım şu an çalışıyor şimdilik kapanmadı ama işlemci sıcaklığı şu anda 94-95-96 larda yani bu sıcaklığı düşüremedim, sizin bir öneriniz var mı öncelikle bunun için yardımcı olursanız sevinirim ve kafam da şöyle bir şey var elimde ki diğer parçaları da değerlendirebileceğim bir şekilde bana sistem olarak ne önerebilirsiniz. işin açıkcası dolar da yükseldi fiyatlar ateş pahası 1400 tl yi geçmezse sevinirim anakart ileri de çıkacak olan işlemcileri destekleyecek şekilde olsun istiyorum .

Anakart ECS G31T-M7 V1
SD Ram 2+2=4 Gb 667 Mhz
İşlemci Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz
HDD SAMSUNG HD160JJ ATA Device
HDD SAMSUNG HD322HJ ATA Device
Ekran Kartı NVIDIA GeForce 210
Güç Kaynağı Xilence XP500 500W - 120MM FAN PSU R3
Dvd Writer Lg
Kasa Everestin Eski bir kasası modelini bulamadım
4 Tb Harici Disk
 
ilyas ertürk teşekkürler yalnız ben hdd+kasa+güç kaynağı+ekran kartı şimdilik istemiyorum yani onları daha sonra ilerleyen zamanlar da alabilirim yani elimde mevcut bulunan kasa+güç kaynağı ve hdd kullanmak istiyorum yani daha iyi bir sistem önerebilirmisiniz, anakart+ram+işlemci+soğutucu

bir de elimde ki kasa bu yeni anakarta uyum sağlar mı bilemiyorum

9Vlyzr.jpg
[/url][/IMG]
9Vlyzr.jpg
 
Son düzenleme:
Saolasın kardeşim o.c düşündüğün iyi olmuş altta ki sistem uyar bana yalnız bir tereddütüm var anakart elimde bulunan mevcut kasaya olur mu acaba kasa+ekran kartı bunları daha sonra alacağım bütceden dolayı dolar yaktı bizi :)
 
Güzel bir soru :). Ama maalesef ki ilerde alacağınız ekran kartı sizde bulunan kasaya sığmayacaktır. Harddisk ile çakışacaktır. Onun için dolar 2.50 civarı olursa eğer 100TL gibi bir açık oluşuyor. Ona da birazcık katıp Zalman Z3 --> www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar almalısın. Güç kaynağın yoksa da bunu öneririm. ---> www.vatanbilgisayar.com: Zalman Zm500-Lx Dual Forward Serisi 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar :).
 
şu an için ekran kartı söz konusu olmadığı için o zaman şimdilik bir sıkıntı görünmüyor ekran kartını aldığım da sizin önerdiğiniz kasayı da alırım beğendim, elimde güç kaynağı Xilence XP500 500W olarak bu var .
 
şu an için ekran kartı söz konusu olmadığı için o zaman şimdilik bir sıkıntı görünmüyor ekran kartını aldığım da sizin önerdiğiniz kasayı da alırım beğendim, elimde güç kaynağı Xilence XP500 500W olarak bu var .
Alacağınız ekran kartına bağlı güç kaynağı. :) Ama siz riske atmayın dediğim PSU'yu ekran kartı ile alın. :)
 
Tamam hocam o kadar para verdikten sonra onu da alırız 100 lira için 1500 liralık sistemi heba etmek doğru olmaz sistemi aldığım da sizi etiketleyip yorumumu yazarım ekran kartı ileri de belki önerdiğinizin daha iyisi de olabilir .

pardon ekran kartı önerisini ilk öneri de olan arkadaşın önerdiği ekran kartına gitti aklım
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı