SusqUnN
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle şunu belirtmeliyim şu anda elimde olan sistem aşağıda ki gibidir. ve bu sistem arıza çıkarmaya başladı toparlayacak olursak sorunlar şöyle, pc açılınca görüntü yoktu ramlardan birini çıkardım ve görüntü geldi bu sefer de internette gezerken pc birden kapandı kendi kendine sonra tekrar açtım işlemci sıcaklığına baktım 100 leri geçmişti gittim termal macun aldım kasayı söktüm işlemci fanını ve ızgarasını güzelce temizledim sonrasında işlemcide ki eski termal macunu temizledim gerektiği kadar termal macunu sürdüm ve montajını yaptım diğer çıkardığım rami de taktım şu an çalışıyor şimdilik kapanmadı ama işlemci sıcaklığı şu anda 94-95-96 larda yani bu sıcaklığı düşüremedim, sizin bir öneriniz var mı öncelikle bunun için yardımcı olursanız sevinirim ve kafam da şöyle bir şey var elimde ki diğer parçaları da değerlendirebileceğim bir şekilde bana sistem olarak ne önerebilirsiniz. işin açıkcası dolar da yükseldi fiyatlar ateş pahası 1400 tl yi geçmezse sevinirim anakart ileri de çıkacak olan işlemcileri destekleyecek şekilde olsun istiyorum .
Anakart ECS G31T-M7 V1
SD Ram 2+2=4 Gb 667 Mhz
İşlemci Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz
HDD SAMSUNG HD160JJ ATA Device
HDD SAMSUNG HD322HJ ATA Device
Ekran Kartı NVIDIA GeForce 210
Güç Kaynağı Xilence XP500 500W - 120MM FAN PSU R3
Dvd Writer Lg
Kasa Everestin Eski bir kasası modelini bulamadım
4 Tb Harici Disk
Anakart ECS G31T-M7 V1
SD Ram 2+2=4 Gb 667 Mhz