1100 TL Bisiklet önerisi

CrazyHead

Kilopat
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
109
Makaleler
3
Genelde bisikletle köyde geziniyorum. Yani kısacası dağ bisikleti almak istiyorum. Yaklaşık 1 senedir bisiklet kullanmadım ve bu yüzden de hemen alışabileceğim bir bisiklet istiyorum. Aklımda B'twin Rockrider 520 var ve yorumlarını okuduğumda kötü bir yorum görmedim. Sizin önerileriniz nelerdir acaba ?
 
Sana sıfır olarak ne önerirsem önereyim inan bana fiyatını hak etmez.
Hidrolik disk freni var diye KRON XC300 önereyim dedim 1700TL fiyat çıktı karşıma. Bunlar azdı kardeşim, tam olarak durum bu.

XC300 veya RR540 ikinci olarak almayı dene derim. Köyde kullanacaksın zaten, sıfır alsan da 2 gün sonra ikinci el statüsüne düşecek bisikletin.

Ayrıca köy tarzı yerler göründüğünden daha büyük olur, hani ormana pikniğe falan gideyim derken eğer ki yol rampaysa yorulursun :)
Dediğin gibi yalnızca köy içerisinde seyahat etmek istiyorsan al.

Bu fiyatlar söz konusuyken ben sıfır bisiklet falan öneremem kusura bakmayın :) Cidden aptallık.
 
Oturduğum yere yakın istediğim özelliklere ve fiyata sahip ikinci el bir bisiklet yok o yüzden de başka bir yerden almak istemiyorum.
 
Başka imkanınız yoksa RR520 de kötü bisiklet değil. Frenler mekanik disk ama Hayes MX5 sistem var. İyi bir mekanik fren diye biliyorum. Maşayı da ileride kilitlenebilir Suntour bir maşa ile değiştirebilirsiniz 150-200 gibi bir fiyata.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı