Thwror Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #11 belirsizz dedi: Yok, aslında Essential da sorunun yoksa hiç değiştirme. Genişletmek için tıkla... Sanırım kronik sorun mouse scrollu ben aşağı yaptığımda yukarı gidiyorum veya bazen tam tersi. Kendi kafasına göre takılıyor.
belirsizz dedi: Yok, aslında Essential da sorunun yoksa hiç değiştirme. Genişletmek için tıkla... Sanırım kronik sorun mouse scrollu ben aşağı yaptığımda yukarı gidiyorum veya bazen tam tersi. Kendi kafasına göre takılıyor.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #12 Thwror dedi: Sanırım kronik sorun mouse scrollu ben aşağı yaptığımda yukarı gidiyorum veya bazen tam tersi. Kendi kafasına göre takılıyor. Genişletmek için tıkla... Scroolun içine sertçe üfler misin? Düzelebilir.
Thwror dedi: Sanırım kronik sorun mouse scrollu ben aşağı yaptığımda yukarı gidiyorum veya bazen tam tersi. Kendi kafasına göre takılıyor. Genişletmek için tıkla... Scroolun içine sertçe üfler misin? Düzelebilir.
Thwror Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #13 belirsizz dedi: Scroolun içine sertçe üfler misin? Düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam ben böyle kullanıyorum sürekli üflüyorum yine aynısı üflüyorum sürekli tekrarlıyor.
belirsizz dedi: Scroolun içine sertçe üfler misin? Düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam ben böyle kullanıyorum sürekli üflüyorum yine aynısı üflüyorum sürekli tekrarlıyor.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Temmuz 2024 #14 belirsizz dedi: Dareu A950 Pro var bir tek, eline olmayabilir. El oyutun ve tutuş şeklin nedir? Genişletmek için tıkla... Gıcırdama sorunu varmış almayın.
belirsizz dedi: Dareu A950 Pro var bir tek, eline olmayabilir. El oyutun ve tutuş şeklin nedir? Genişletmek için tıkla... Gıcırdama sorunu varmış almayın.