- Makaleler
- 2
Arkadaşlar bütçem başlıktaki kadar, James Donkey ve Gamepower gibi markalara bir daha bulaşmak istemiyorum, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Wireless veya kablolu fark etmez.
Güzel bir klavye. Bende aldım, kargoda size de tavsiyem.
![]()
47.76⬠25% OFF|GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam herhangi bir problemi, sıkıntısı veya kronik sorunu var mı acaba?Gamakay MK61 bakabilirsiniz.
Hayır hocam hiiç bir problemi yok. Bende aldım kargo ile gelecek.Hocam herhangi bir problemi, sıkıntısı veya kronik sorunu var mı acaba?
Peki hocam modeller arasına yazdım. Redragon, bu model veya SS Apex 3 alacağım.Hayır hocam hiiç bir problemi yok. Bende aldım kargo ile gelecek.
SS Apex mekanik değil. Redragon kronik sorunlu, tek sorunu boşluk tuşundan yay sesi geliyor.Peki hocam modeller arasına yazdım. Redragon, bu model veya SS Apex 3 alacağım.
Mekanik olması benim için fark etmiyor artık, yıllardır mekanik kullandım yani çok sorun değil. SS kalitesi iyi olduğu için almak istiyorum bende 6-7 yıldır Rival 100 ve QCK Heavy Large var, şimdi ise Arctis 1 Wireless aldım ve aşırı memnunum ürünlerden. Ek olarak yazılımı çok iyi.SS Apex mekanik değil. Redragon kronik sorunlu, tek sorunu boşluk tuşundan yay sesi geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.