Bu konuya o kadar çok Aula F75 önerisi gelecek ki...1100 TL'ye mümkünse mekanik klavye önerir misiniz?
1100 TL'ye mümkünse mekanik klavye önerir misiniz?
Bu konuya o kadar çok Aula F75 önerisi gelecek ki...
Ben de almayı düşünmedim değil aslında ama %100 dışında klavye de alasın gelmiyor numpad falan çok kullanıyorum, bilemedim alsam mı diye. Sesi nasıl peki, gece oyun oynayan biriyim yan odada yatak odası var rahatsız eder mi diğer odayı?Temu'dan Aula F75 1100 TL'ye geliyor alabilirsin.
Hocam güzel klavye aldım ve hissi çok güzel.
Ben de almayı düşünmedim değil aslında ama %100 dışında klavye de alasın gelmiyor numpad falan çok kullanıyorum, bilemedim alsam mı diye. Sesi nasıl peki, gece oyun oynayan biriyim yan odada yatak odası var rahatsız eder mi diğer odayı?
Normal gelmesi. Daha iyisi yok bu bütçede.Bu konuya o kadar çok Aula F75 önerisi gelecek ki...
Temudan almak istemiyorumBen de almayı düşünmedim değil aslında ama %100 dışında klavye de alasın gelmiyor numpad falan çok kullanıyorum, bilemedim alsam mı diye. Sesi nasıl peki, gece oyun oynayan biriyim yan odada yatak odası var rahatsız eder mi diğer odayı?
Merak ettim neden?Temudan almak istemiyorum
Hocam bende aldım sıkıntı yok güvenebilirsiniz.Temudan almak istemiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.