1100 TL klavye önerisi

Bütçe çıkarsa aigo A68
Çıkmaz ise Redragon K617 Fizz siyah rengi Amazon'da 999 TL(indirimde)

Benim attıklarım o fiyat için en mantıklı klavyeler şöyle bir seçenekte var eğer 18 yaşından büyük isen İyzico kampanyasıyla daha iyi klavyelere bakabilirsin.

Hocam red Dragon incelemelerine baktım pek kaliteli değil diyorlar malzemesi kaliteli değil diyorlar o yüzden AK680 dedim.

Hocam red Dragon incelemelerine baktım pek kaliteli değil diyorlar malzemesi kaliteli değil diyorlar o yüzden AK680 dedim.

AK680 daha sıkıntılı ona göre ve K617 Fizz modelinde RGB bulunmakta AK680 de ise rainbox ayrıyeten bu bütçede kalite beklemeniz hata olur.

AK680 daha sıkıntılı ona göre ve K617 Fizz modelinde RGB bulunmakta AK680 de ise rainbox ayrıyeten bu bütçede kalite beklemeniz hata olur.

Haklısınız hocam. Peki son bir sorum daha var K617 Fizz modelinde yay sesi var mı yoksa Redragon iyi bir markamı.

Haklısınız hocam. Peki son bir sorum daha var K617 Fizz modelinde yay sesi var mı yoksa Redragon iyi bir markamı.

Redragon aman aman bir kalitede olmasa da bana kalırsa F/P olarak iyi klavyelei var yay sıkıntısını çekende var çekmeyende ama dediğim gibi bu fiyat bandında bunu almanız mantıklı olur ama bütçeniz 1400-1500 bandına gelirse aigo A87 alın (İyzico kampanyasıyla dahaa iyilerini alabilirsiniz aslında dediğim gibi 18 yaşından büyükseniz kaçırmayın derim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…