Bende de var. Alınmaz. Ucuz diye almıştım yakında satarım. 1 ay geçmedi orta tuşu dönmemeye başladı. Fiyatına göre de çok. 150 TL'ye falan almıştım.klavye bilmem ama ucuza bi mouse var gamepower ursa ben kullanıyorum memnunum
Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah Fiyatı
Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Razer Ornata modelini neden önermediniz hocam? Sizin klavye öneriniz nedir ?Attığın klavyeler alınmaz. Özellikle G213 Prodigy kronik sorunlu.
@Berkay Kiraz'nin attıklarını tercih edebilirsin. Sabre Pro için brick olma sorununa karşın çözümünüz var @JakerT4 ile beraber hazırladık.
Çözüm: Corsair Sabre Pro Firmware güncellerken brick oldu
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Corsair Sabre Pro için firmware güncellemesi sırasında oluşan brick olma sorununun çözümü anlatacağım. Not: Dosyayı Corsair forumda @JakerT4 ile beraber bulmuştuk. İlk önce bu dosyayı indiriyoruz...www.technopat.net
Dosya güncellendi mi?Attığın klavyeler alınmaz. Özellikle G213 Prodigy kronik sorunlu.
@Berkay Kiraz'nin attıklarını tercih edebilirsin. Sabre Pro için brick olma sorununa karşın çözümünüz var @JakerT4 ile beraber hazırladık.
Çözüm: Corsair Sabre Pro Firmware güncellerken brick oldu
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Corsair Sabre Pro için firmware güncellemesi sırasında oluşan brick olma sorununun çözümü anlatacağım. Not: Dosyayı Corsair forumda @JakerT4 ile beraber bulmuştuk. İlk önce bu dosyayı indiriyoruz...www.technopat.net
Ornata alınabilir ama K565R-1 Rudra daha iyi tercih olabilir.Razer Ornata modelini neden önermediniz hocam? Sizin klavye öneriniz nedir ?
Başka klavye öneriniz var mıdır hocam ? Klavyede el altlığı olsa daha iyi olur. Onun için o klavyeyi fazla beğenmedim.Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 954,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Veya mouse olarakCorsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Delux M700bu -rgb- 67g Ultra Hafif Gaming Mouse - Pmw3389 Sensörlü - 16000dpı-paracord Kablo Uyumlu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M700bu -rgb- 67g Ultra Hafif Gaming Mouse - Pmw3389 Sensörlü - 16000dpı-paracord Kablo Uyumlu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M700bu -rgb- 67g Ultra Hafif Gaming Mouse - Pmw3389 Sensörlü - 16000dpı-paracord Kablo Uyumlu özelliklerini incele, 499,99 TL'den...www.akakce.com
Hayır, dün uğraşıyorduk JakerT4 ile, dosyayı vermediler maalesef.Logitech K835TKL Bedrade Mechanische Keyboard Key Cap 84 Kleine Sleutels Esports Gaming Laptop - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com Deep Cool KB-500 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool KB-500 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool KB-500 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 536,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 954,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Delux M700bu -rgb- 67g Ultra Hafif Gaming Mouse - Pmw3389 Sensörlü - 16000dpı-paracord Kablo Uyumlu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M700bu -rgb- 67g Ultra Hafif Gaming Mouse - Pmw3389 Sensörlü - 16000dpı-paracord Kablo Uyumlu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M700bu -rgb- 67g Ultra Hafif Gaming Mouse - Pmw3389 Sensörlü - 16000dpı-paracord Kablo Uyumlu özelliklerini incele, 499,99 TL'den...www.akakce.com Viper Mini de düşünülebilir mouse olarak, artık hangisi eline uygunsa.Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dosya güncellendi mi?
Sırf DPI yüksek diye alınmamalı. IPS ve G değerleri, sensörü berbat.klavye bilmem ama ucuza bi mouse var gamepower ursa ben kullanıyorum memnunum
Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah Fiyatı
Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com