1100 TL'ye kadar PSU önerisi

Yigitcannm

Hectopat
Arkadaşlar selamün aleyküm, ben Aerocool 500W PSU aldım ama yüke girdiği zaman acayip sesli şekilde fan çalıştırıyordu. Servise gönderdim ve yenisiyle değiştirildi ama geçmedi sorunum, şimdi servis raporuyla iade edeceğim, sizden istediğim 1100 TL civarı önerdiğiniz güzel sessiz çalışan güç kaynağı önerir misiniz? Bir daha bu sorunu yaşamak istemiyorum.

FSP H3-550 Hyper Pro 550W aktif PFC 80+ Gaming Power Supply.

FSP Hyper 80+ Pro 550W PSU(H3-550)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyper PRO 550 1200 TL edecek bir güç kaynağı değil, daha düşük maliyetle daha iyi üniteler bulunabilir. İkinci ürün de farklı değil, Hyper PRO o da.

Eco BR 600 de fiyatını hak edecek model değil, sisteminiz nedir? Bağlantıdaki güç kaynakları fıyatından dolayı pek de alınası değil.

Hyper Pro 550 1200 TL edecek bir güç kaynağı değil, daha düşük maliyetle daha iyi üniteler bulunabilir. İkinci ürün de farklı değil, Hyper Pro o da.

Eco br 600 de fiyatını hak edecek model değil, sisteminiz nedir? Bağlantıdaki güç kaynakları fıyatından dolayı pek de alınası değil.

Sistemim i3 10100F, GTX 1660 Ti ve 8x2 RAM. İleride işlemci değişikliği yapacağım, Ryzen 5 5600 ya da 5500 yapacağım. Bu attıklarımdan hiçbiri alınmaz mı?

O halde yukarıdaki bağlantı üzerinden XPG Pylon modelini satın alabilirsiniz, sistemin ihtiyacını fazla fazla karşılayacaktır. Gönderdiğiniz üç üründen de avantajlı konumda sayılır.

Bütçemden biraz daha kısma ihtimalim var. 800 900 TL civarı önerdiğin var mı? High Power için herkes iyi demiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı