1100 TL'ye Oyun Bilgisayarı Önerisi

Hayır o bilgisayarın ekran kartı belli değil bir kere. En iyisi toplama PC almak. O bütçeye daha mantıklı olur... Kendin toplamalısın daha ucuza gelir.

CPU:​
66 $ ( 119,13 TL)
ANAKART:​
85 $ ( 153,43 TL)
BELLEK - RAM:​
45 $ ( 81,23 TL)
HARD DISK:​
73 $ ( 131,77 TL)
EKRAN KARTI:​
152 $ ( 274,36 TL)
KASA:​
118 $ ( 212,99 TL)

TOPLAM :​
972,90 TL​
KDV (%18) :​
175,12​
NAKİT / HAVALE (TL) : 1.148,02 TL

Bu sistem bütün oyunları orta ayarlarda. Crysis 2, Battlefield 3 gibi oyunlar hariç, diğer oyunları üst ayarda oynamak üzere akıcı bir şekilde oynarsın. Crysis 2, Battlefield 3 gibi oyunları orta ayarda oynarsın.

Mevsres yorum için teşekkür ederim ama toplama değil, marka alacağım da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelim sisteme neden Pardus kuruyorlar anlamiyorum. Bir de Oyun Bilgisayari deniyor. Pardus ile bildigim kadarı ile oyun oynanmiyor.

Yani bir de orjinal istiyorsan işletim sistemi alacaksin. Yanlışım varsa kusura bakmayın.

PC'yi Türkler topladığı için, işletim sistemini de yerli malı yapalım demişler herhalde. O çok fazla sıkıntı değildir. İşletim sistemine o kadar para vermek yerine, İnternet Cafe'de kurdurabilirsin. Dikkat et XP kurmasınlar...

mevsres neden uğraşıyorsun ? Üstteki Hepsiburada.com'daki PC'yi alır, Bir daha Crysis 2'yi rüyasında oynar. Oyun PC'si istiyorsun tamam. Toplama istemiyorsun da, 1100 TL'Ye oyun PC'si mi olur ?

- - - Güncellendi - - -

Baksana 1,5GB Ekran kartı var !

İnternet Cafe'de kurdurabilirsin. Dikkat et XP kurmasınlar...

İnternet Cafe'ciye PC mi emanet edilir Ciğerlerini söker, haberin olmaz. Kafecilerin %90'ı çocukların parasını gasp eden sahtekar bakkallardır. Bütün sektörlerde boka sarınca tek iş olarak İnternet Kafe açarlar.

Şimdi konuyu açan Toplama PC mahlaslı arkadaş, kendi takma adınla çelişiyorsun kardeşim

Gösterdiğin bağlantıdaki bilgisayarda nVidia 7025 ekran kartı var. Bu ekran kartı, tamı tamına 9 nesil eski bir ekran kartı! 2005 yılında piyasaya çıktı... 1100 TL'ye alacağın en iyi marka PC budur:

Asus CM6730-TR006D Core i5 3450 3.1GHz 4GB 1TB (2GB GT620) Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com

TR piyasasında bu kadar kaliteli bileşenler kullanan başka seri üretim marka PC yok.

+USB 3.0 Desteği
+Katı kapasitörlü anakart
+SATA 6 Gbps
+Kasayı açabilme!
+Parça değiştirebilme!
+ASUS Teknik Servis desteği
+EPU ile %40 enerji tasarrufu
+2012 model, son nesil GT 620 ekran kartı

Nasıl yeni nesil bilgisayara nVidia 7025 ekran kartını koyabiliyorlar aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…