1100 TL'ye sessiz klavye önerisi

Bütçe
1100
Tamam kardesim sen 1100 TL'ye Outemu switch klavye onermeye devam et. Komiksin, sizin gibilerle ugrasmaktan cidden biktim.

Ayni fiyat bandinda Gateron switch kullanan klavye varken niye gitsin giris seviyesi, fiyatini hak etmeyen bir klavye alsin. Para kolay kazanilmiyor.

@longwayy aynı fiyat bandında gateron switch kullanan %100 bir klavye yok hocam . Ve outemu box style switchler o kadar da kötü değil.

Alakası bile yok. Cherry'lerin büyük bölümü yay sesi sorunlu. Outemu'nun yaya sesi sorunlu olmayanını görmedim daha.

@longwayy aynı fiyat bandında gateron switch kullanan %100 bir klavye yok hocam . Ve outemu box style switchler o kadar da kötü değil.
Konu sahibi full size istedigini belirtmemis ki. Bizzat Outemu Box kullaniyorum, gercekten kotu. Yay sesinden switchin sesini duyamadigim oluyor.

Konu sahibi full size istedigini belirtmemis ki. Bizzat Outemu Box kullaniyorum, gercekten kotu. Yay sesinden switchin sesini duyamadigim oluyor.
Konu sahibinin attığı 2 klavye de %100 hocam belirtmesine gerek yok bence.

Hangi klavyeyi ve switchi kullanıyorsunuz hocam? Kasa ve PCB'yi modlayarak bir nebze de olsa yay sesini bastırabilirsiniz.

Konu sahibinin attığı 2 klavye de %100 hocam belirtmesine gerek yok bence.

Hangi klavyeyi ve switchi kullanıyorsunuz hocam? Kasa ve PCB'yi modlayarak bir nebze de olsa yay sesini bastırabilirsiniz.
DeepCool KB500 (Outemu Box Red) kullaniyorum. Modlamayla ugrasmak istemiyorum, satacagim zaten.

DeepCool KB500 (Outemu Box Red) kullaniyorum. Modlamayla ugrasmak istemiyorum, satacagim zaten.
Hocam o klavyeyi modlamadan nasıl kullanıyorsunuz cidden baş ağrıtır. Tape mod ve pamukla foam mod yapsanız sesi bayağı bir iyileşir aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…