11000-12000 TL sistem toplama

Bütçe
11-12 bin TL

Yaralı Şifacı

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İlk defa bilgisayar toplayacağım. Bütçem 11-12 bin TL. Bütçemi aşma imkanım maalesef yok. İkinci el parça ve hazır sistem önerilerine açığım.
  • Sadece bilgisayar toplayacağım. Monitör gibi cihazlar elimde mevcut.
  • Sınav senem olmasından dolayı ders ağırlıklı kullanacağım. Boş zamanlarımda Tropico veya RDR2 gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum.
  • İşlemci olarak özellikle istediğim bir marka yok. Ekran kartını NVIDIA marka tercih etmek istiyorum. AMD marka ekran kartlarına fazla sıcak bakamıyorum.
İlk defa konu açıyorum. Herhangi bir hatam varsa şimdiden affola.

Hocam NVIDIA bir kart için bütçeniz düşük kalıyor. Hatta AMD için bile düşük. En ucuz RX 6600 sistem 13.000TL şu anda.
RX6600 muadili olan A750 ekran kartlı bir sistem buldum. Stokları tükenmek üzeredir muhtemelen. Elinizi çabuk tutun.

Son düzenleme:
Bütçenizi biraz daha arttırıp bunu almanızı öneririm bu piyasada şu anda 11-12 bin liralık sistem çok az vardır varsa bulamadım:

Daha önde hayatımda hiç AMD marka ekran kartı kullanmadım. Peki bir sorun yaşar mıyım? Sizce bu sistemi ikinci elden toplamak mı daha mantıklıdır yoksa sıfır almak mı daha mantıklıdır?

Daha önde hayatımda hiç AMD marka ekran kartı kullanmadım. Peki bir sorun yaşar mıyım? Sizce bu sistemi ikinci elden toplamak mı daha mantıklıdır yoksa sıfır almak mı daha mantıklıdır?
Hocam o sistemi almaktansa 1000 lira fazla verip NVIDIA sistem alabiliyorsunuz. İkinci el alma konusu size kalmış. Buna biz karar veremeyiz.

AMD ekran kartları da iyidir, size kalmış. İkinci el eğer çok kullanılmamışsa vs. size kalmış.

Öneriniz için teşekkür ederim. İtopya‘nın efsane kasım indirimleri ile bu sistemin fiyatı düşer mi? İyi bir fiyatta gözüküyor açıkçası.

Hocam bir arkadaşımdan borç aldım. Şu an bu sistemi alabilecek bütçedeyim. Aşağıdaki linkteki sistemide gördüm. Bu sistemde hoşuma gitti. Siz hangisini önerirdiniz?

Son düzenleme:

Hocam linkini verdiğiniz sistem işlemci olarak biraz daha iyi ama PSU olarak çok kötü. Benim attığım sistemdeki PSU nispeten daha kaliteli.

Hocam linkini verdiğiniz sistem işlemci olarak biraz daha iyi ama PSU olarak çok kötü. Benim attığım sistemdeki PSU nispeten daha kaliteli.

Tamamdır hocam. Sizin önerdiğiniz sistemi sipariş ediyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…