11000 TL laptop önerisi

beysiz21

Yoctopat
Daha fazla  
Max 11000 video edit ve düşük oyunlar için kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum.

Amazondan biraz baktımda bu da iyi gibi kararsız kaldım ve Hp 15s ryzen 7 falanda var. Ne dersiniz

Anladım doğru diyorsunuz. Ekran kaydı alacağım Photoshop ve Premiere Pro uygulamaları kullancağım. Acaba i7 mi yoksa huawei d15 yada msi modern 15 mi daha iyi olur
Son attığınız Ideapad'in paneli TN olduğu için pek mantıklı değil bana göre, oyun performansı istiyorsanız belki.

Son attığınız Ideapad'in paneli TN olduğu için pek mantıklı değil bana göre, oyun performansı istiyorsanız belki.
Thinkbook aşırı fan sesi çıkarıyormuş. Hiç bir şekilde düzelmemiş forumlarda okudğuma göre

Son düzenleme:
Huawei yeni modellerinde RAM eklenemiyor olması lazım o yüzden direkt 16 GB olarak alacaksanız olabilir. Modernde eklenebiliyor ama onun panelde TN di diye hatırlıyorum yanlış değilsem, i7 dediğiniz cihaz nedir?

Hangi durumlarda yüksek geliyormuş? Günlük kullanimda fan açıp rahatsız edeceğini pek düşünmüyorum açıkçası. Zorlandığında ise fan sesi normal.

Direkt güç tuşuna basıldıktan sonra fan sesi yüksek sesle başlıyormuş. Youtubedan baktığım videoda yorumlarda da onaylamışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…