11000 TL sistem önerisi

Halil Aydin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu iki sistem arasinda kaldim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Ve bu kasalara göre 1500TL'ye kadar bir monitör onerisi verirseniz sevinirim.

Bence acele etme donanım arşivini takibe al bekle çok sağlam fp sistemler çıkarıyor Türkiye genelinde hiçbir fiyata bulamaycağın sistemler bence bir bekle bu arada o attığım da eski ve kötü şu anda. O paralara 3500X alma yazık olur6*6 bir CPU...

Bence acele etme donanım arşivini takibe al bekle çok sağlam fp sistemler çıkarıyor Türkiye genelinde hiçbir fiyata bulamaycağın sistemler bence bir bekle bu arada o attığım da eski ve kötü şu anda. O paralara 3500X alma yazık olur6*6 bir CPU...
6*6 cpu ne demek hocam anlamiyorum da donanimdan

Eagle Force I R5 3600 RTX 3060 12GB DDR4 16GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bunu öneririm.
Arkadaşlar, bu iki sistem arasinda kaldim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Ve bu kasalara göre 1500TL'ye kadar bir monitör onerisi verirseniz sevinirim.

BenQ Zowie 24" XL2411K 1ms 144hz HDMI,DisplayPort E-Spor Gaming Monitör 300 TL daha arttırabilirsen bunu al bende de var çok iyi oyun olarak çok iyi film YouTube falan için önermem.

O zaman arkadaşın attığı sistemi alın. Monitör olarakta https://www.hepsiburada.com/asus-vp...ETA PLUS TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail alabilirsiniz. 11500TL tutuyor. 500 daha çıkmanız gerekiyor. Eğer çıkamazsanız biraz bekleyin. Lakin beklemekte iyi fikir mi orası da tartışılır. Malesef 10bin TL altında hazır sistem yok şuan da elle tutulur. 500TL ile çıkmaza giriyorsunuz her türlü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı