Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #11 BilyDAG35 dedi: Belkide " WattMan" gibi saçma hataları sebebiyledir. AMD işlemci konusunda tamam, ama ekran kartında bence tam bir fiyasko. Sadece F/P olarak değerlendirilmemeli. Genişletmek için tıkla... WattMan hataları yeni nesil AMD kartlar ile ortadan yüksek ölçüde kaldırıldı, artık o sorunu yaşayan kişi sayısı çok az zaten.
BilyDAG35 dedi: Belkide " WattMan" gibi saçma hataları sebebiyledir. AMD işlemci konusunda tamam, ama ekran kartında bence tam bir fiyasko. Sadece F/P olarak değerlendirilmemeli. Genişletmek için tıkla... WattMan hataları yeni nesil AMD kartlar ile ortadan yüksek ölçüde kaldırıldı, artık o sorunu yaşayan kişi sayısı çok az zaten.
BilyDAG35 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 247 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek KGM 5 Eylül 2021 #12 Rivadex dedi: WattMan hataları yeni nesil AMD kartlar ile ortadan yüksek ölçüde kaldırıldı, artık o sorunu yaşayan kişi sayısı çok az zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamen kaldırılmadığı sürece benim içim rahat etmez, ben kullanmam tercih meselesidir
Rivadex dedi: WattMan hataları yeni nesil AMD kartlar ile ortadan yüksek ölçüde kaldırıldı, artık o sorunu yaşayan kişi sayısı çok az zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamen kaldırılmadığı sürece benim içim rahat etmez, ben kullanmam tercih meselesidir