Duhan Gökce Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 12 Ekim 2023 #31 grihava dedi: Evet bazı oyunlar ücretli, ücretli olması önemli değil de kredi kartı bilgilerini girersek kartı delik deşik ederler. O yüzden androide sıcak bakıyorum Genişletmek için tıkla... Sanal kart oluşturup alırsınız aldıktan sonra kapatırsınız hiçbir şey olmaz.
grihava dedi: Evet bazı oyunlar ücretli, ücretli olması önemli değil de kredi kartı bilgilerini girersek kartı delik deşik ederler. O yüzden androide sıcak bakıyorum Genişletmek için tıkla... Sanal kart oluşturup alırsınız aldıktan sonra kapatırsınız hiçbir şey olmaz.
grihava Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 55 12 Ekim 2023 #32 Duhan Gökce dedi: Sanal kart oluşturup alırsınız aldıktan sonra kapatırsınız hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sanal kartın kapalabildiğini bilmiyorum teşekkürler o zaman ipad 9la ikisi arasında bir karar vereceğiz
Duhan Gökce dedi: Sanal kart oluşturup alırsınız aldıktan sonra kapatırsınız hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sanal kartın kapalabildiğini bilmiyorum teşekkürler o zaman ipad 9la ikisi arasında bir karar vereceğiz