Ne ile alakalı bir şey almak istiyorsun?Merhaba, şu anda elimde 11 bin TL var, bir şey almak istiyorum herhangi bir şey, ne alabilirim?
Ne ile alakalı bir şey almak istiyorsun?
Yatırımdan çok birşey almak istiyorum ama karar veremedim nedense.Borsada bist100, temettü25 kağıtlarını alabilirsin. Bunların zarar ettirme olasılığı çok düşüktür.
Sistem özelliklerin neler?Kıyafet, Nintendo ya da bilgisayarla ilgili bir şey olabilir.
Haftaya bilgisayar toplayabilirim ztn, bigisayar bileşenlerinden daha çok kulaklık mouse vs o tarz birşey almak istiyorumSistem özelliklerin neler?
Bu kadar fazla bütçeye bunları harcamak çok doğru değil. Yatırım yap kazanırsan daha iyisi olabilir.Haftaya bilgisayar toplayabilirim ztn, bigisayar bileşenlerinden daha çok kulaklık mouse vs o tarz birşey almak istiyorum
Oculus Quest 2 ikinci el. Samsung Galaxy Watch 6 Classic.Merhaba, şu anda elimde 11 bin TL var, bir şey almak istiyorum herhangi bir şey, ne alabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.