zcanlenz Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Merhaba, şu anda elimde 11 bin TL var, bir şey almak istiyorum herhangi bir şey, ne alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 619 Çözümler 13 Yer Black Mesa 13 Kasım 2023 #2 Hisse senedi. Döviz. Altın. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.697 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 zcanlenz dedi: Merhaba, şu anda elimde 11 bin TL var, bir şey almak istiyorum herhangi bir şey, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne ile alakalı bir şey almak istiyorsun?
zcanlenz dedi: Merhaba, şu anda elimde 11 bin TL var, bir şey almak istiyorum herhangi bir şey, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne ile alakalı bir şey almak istiyorsun?
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #4 Borsada bist100, temettü25 kağıtlarını alabilirsin. Bunların zarar ettirme olasılığı çok düşüktür.
zcanlenz Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 Giorno Giovanna dedi: Ne ile alakalı bir şey almak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kıyafet, Nintendo ya da bilgisayarla ilgili bir şey olabilir. Fatherboard dedi: Borsada bist100, temettü25 kağıtlarını alabilirsin. Bunların zarar ettirme olasılığı çok düşüktür. Genişletmek için tıkla... Yatırımdan çok birşey almak istiyorum ama karar veremedim nedense.
Giorno Giovanna dedi: Ne ile alakalı bir şey almak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kıyafet, Nintendo ya da bilgisayarla ilgili bir şey olabilir. Fatherboard dedi: Borsada bist100, temettü25 kağıtlarını alabilirsin. Bunların zarar ettirme olasılığı çok düşüktür. Genişletmek için tıkla... Yatırımdan çok birşey almak istiyorum ama karar veremedim nedense.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.697 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #6 zcanlenz dedi: Kıyafet, Nintendo ya da bilgisayarla ilgili bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin neler?
zcanlenz dedi: Kıyafet, Nintendo ya da bilgisayarla ilgili bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin neler?
zcanlenz Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #7 Giorno Giovanna dedi: Sistem özelliklerin neler? Genişletmek için tıkla... Haftaya bilgisayar toplayabilirim ztn, bigisayar bileşenlerinden daha çok kulaklık mouse vs o tarz birşey almak istiyorum Elimde şuan nintendo nun nırmal versiyonu var oled alsam mı diye düşünüyorum
Giorno Giovanna dedi: Sistem özelliklerin neler? Genişletmek için tıkla... Haftaya bilgisayar toplayabilirim ztn, bigisayar bileşenlerinden daha çok kulaklık mouse vs o tarz birşey almak istiyorum Elimde şuan nintendo nun nırmal versiyonu var oled alsam mı diye düşünüyorum
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.697 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #8 zcanlenz dedi: Haftaya bilgisayar toplayabilirim ztn, bigisayar bileşenlerinden daha çok kulaklık mouse vs o tarz birşey almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu kadar fazla bütçeye bunları harcamak çok doğru değil. Yatırım yap kazanırsan daha iyisi olabilir.
zcanlenz dedi: Haftaya bilgisayar toplayabilirim ztn, bigisayar bileşenlerinden daha çok kulaklık mouse vs o tarz birşey almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu kadar fazla bütçeye bunları harcamak çok doğru değil. Yatırım yap kazanırsan daha iyisi olabilir.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.374 Çözümler 8 13 Kasım 2023 #9 zcanlenz dedi: Merhaba, şu anda elimde 11 bin TL var, bir şey almak istiyorum herhangi bir şey, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Oculus Quest 2 ikinci el. Samsung Galaxy Watch 6 Classic.
zcanlenz dedi: Merhaba, şu anda elimde 11 bin TL var, bir şey almak istiyorum herhangi bir şey, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Oculus Quest 2 ikinci el. Samsung Galaxy Watch 6 Classic.