11000 TL'ye PC Toplama

Bütçe
11000
Silinmedi, kampanyayı herkes aldığı için yeni fiyatı 12.000TL ve siz almadıkça artacak gitgide. Fiyatı çok ucuz çünkü. Site sürekli 404 yiyor, hızlı olmanız gerek.
@HamitizmForever

Ben konu takibini bıraktım hacı kolay gelsin 2. el bunu bulsanız bile fırsatçıdan alırsınız, ucuza alıp satanlardan...

hocam sakin siz niye bu kadar surat astınız ki sizin sistem güzeldi onu alacaktık ve attığınızdan 10 dakika sonra fiyat arttı sakin olun 10 dakikada nasıl alalım

hocam sakin siz niye bu kadar surat astınız ki sizin sistem güzeldi onu alacaktık ve attığınızdan 10 dakika sonra fiyat arttı sakin olun 10 dakikada nasıl alalım
Hocam surat asmıyorum, ortada güzel bir PC var. Ve siz 2. El alıp hem riske gireceğim hem de fatura "sizin" adınıza olmayan bir PC alacaksınız. Tamamen mantıksız bir hareket. Bu kasa 5 saat önce çıktı ve şuan da fiyatı 12 oldu siz almadıkça 2. El e ister istemez yöneleceksiniz fiyat dan ötürü.

Ben almayacağım arkadaş alacak. Ayrıca 11k bütçe söyledim dahasını veremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…