11000 TL'ye Sistem Toplama

En fazla iki saatlik bir araştırmayla hangi malzemelere ihtiyacın olduğunu çok rahatlıkla belirleyebilirsin. Inventus'tan parça parça almanı tavsiye ederim. Sistemi test edip montajlayıp gönderiyorlar. Bilgisayar parçaları satıp hakkında hiç kötü yoruma denk gelmediğim için ben de buradan siparişimi verdim. 11000 lira az para değil. Kafan rahat olur en azından. İtopya ve Teknobiyotik konusunda memnun olanlar illaki vardır ama çok da iyi şeyler duymadım bu siteler hakkında. Ekşi'deki başlıklarına bakabilirsin özellikle. Bende bayağı etkili olmuştu.

Aslında evet bu yönden mantıklı

@cglr kendim toplarım diyorsan hepsiburada da indirim olacak 22 kasım olması gerekiyor.
2k Bir monitörde düşürebilirsin. 11.000 TL büyük para iyi araştırmanı youtube performans videoları buradaki yorumları vs iyi analiz edip kafana yatan sistemi almalısın.

Ayrıca sistemim RTX 2080 Tİ olsun kulaklık, mouse, mouse pad ve klavye 300 400 TL toplam olsun dememeli. Ben sistemimi toplarken tüm parayı sisteme yatırdım ve 3 4 ay içerisinde de klavye mouse kulaklık vs orta segment aldım şuan ki aklım olsa 1 tık daha bekler üst seviye ürünler alırdım. Sürekli bu işin içinde olmayan kişiler ben sen o bu şu neyse bu tarz hatalar yapıyoruz.

Şahsen 1080 Tİ ve üzeri bir ekran kartım varsa 2K oyun keyfide yaşamak isterdim. dolar kuru ile adamların 2000 Dolarlık burada 11.000' lik PC' den bahsediyoruz.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Teşekkür ettim Yavaş yavaş araştırmaya başlıyorum zaten en doğru şekilde kararı verip almayı planlıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…