S SukotAD Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar, işlemcimin yaklaşık bir buçuk yıldır macununu yenilenmedi yenilemek istiyorum bildiğiniz kaliteli macun varsa söyler misiniz? En azından 1-1, 5 yıl götürsün macun beni. Not: İşlemcim 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-11400 @ 2.60GHz 2.59 GHz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
Arkadaşlar, işlemcimin yaklaşık bir buçuk yıldır macununu yenilenmedi yenilemek istiyorum bildiğiniz kaliteli macun varsa söyler misiniz? En azından 1-1, 5 yıl götürsün macun beni. Not: İşlemcim 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-11400 @ 2.60GHz 2.59 GHz.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Ağustos 2023 #2 Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com
Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 7 Ağustos 2023 #3 SukotAD dedi: Arkadaşlar, işlemcimin yaklaşık bir buçuk yıldır macununu yenilenmedi yenilemek istiyorum bildiğiniz kaliteli macun varsa söyler misiniz? En azından 1-1, 5 yıl götürsün macun beni. Not: İşlemcim 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-11400 @ 2.60GHz 2.59 GHz. Genişletmek için tıkla... Arctic MX4 öneririm. Bu arada stok fan mı kullanıyorsunuz hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
SukotAD dedi: Arkadaşlar, işlemcimin yaklaşık bir buçuk yıldır macununu yenilenmedi yenilemek istiyorum bildiğiniz kaliteli macun varsa söyler misiniz? En azından 1-1, 5 yıl götürsün macun beni. Not: İşlemcim 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-11400 @ 2.60GHz 2.59 GHz. Genişletmek için tıkla... Arctic MX4 öneririm. Bu arada stok fan mı kullanıyorsunuz hocam?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Ağustos 2023 #4 emirhannk dedi: Arctic MX4 öneririm. Bu arada stok fan mı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Çöp bir macun. Alınmamalı.
emirhannk dedi: Arctic MX4 öneririm. Bu arada stok fan mı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Çöp bir macun. Alınmamalı.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 7 Ağustos 2023 #5 ProximusTwo dedi: Çöp bir macun. Alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıştım etkili olmuştu.
ProximusTwo dedi: Çöp bir macun. Alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıştım etkili olmuştu.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Ağustos 2023 #6 emirhannk dedi: Ben kullanmıştım etkili olmuştu. Genişletmek için tıkla... Kişisel deneyimlere göre bileşen önerilmez. Pumpout canavarı ve sahtesi bolca bulunan bir macun. Alınmamalı.
emirhannk dedi: Ben kullanmıştım etkili olmuştu. Genişletmek için tıkla... Kişisel deneyimlere göre bileşen önerilmez. Pumpout canavarı ve sahtesi bolca bulunan bir macun. Alınmamalı.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 7 Ağustos 2023 #7 ProximusTwo dedi: Kişisel deneyimlere göre bileşen önerilmez. Pumpout canavarı ve sahtesi bolca bulunan bir macun. Alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı deneyimi önemli değil. Sonuç önemli değil özellikleri önemli. Tamam ben bu konuda çok deneyimliyim biliyorum demiyorum ama kullandım etkisi oldu diyorum. Daha iyisi vardır ama ben kullandığımı attım Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
ProximusTwo dedi: Kişisel deneyimlere göre bileşen önerilmez. Pumpout canavarı ve sahtesi bolca bulunan bir macun. Alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı deneyimi önemli değil. Sonuç önemli değil özellikleri önemli. Tamam ben bu konuda çok deneyimliyim biliyorum demiyorum ama kullandım etkisi oldu diyorum. Daha iyisi vardır ama ben kullandığımı attım
S SukotAD Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #8 emirhannk dedi: Arctic MX4 öneririm. Bu arada stok fan mı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... evet kutudan çıkan stok hava soğutma ProximusTwo dedi: Çöp bir macun. Alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Kanka sen ne önerirsin stok fan için ProximusTwo dedi: Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com Genişletmek için tıkla... bu stok fanda etkili olur mu?
emirhannk dedi: Arctic MX4 öneririm. Bu arada stok fan mı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... evet kutudan çıkan stok hava soğutma ProximusTwo dedi: Çöp bir macun. Alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Kanka sen ne önerirsin stok fan için ProximusTwo dedi: Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com Genişletmek için tıkla... bu stok fanda etkili olur mu?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Ağustos 2023 #9 Olur ama fanı değiştirmek, daha etkili bir çözümdür.
S SukotAD Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #10 ProximusTwo dedi: Olur ama fanı değiştirmek, daha etkili bir çözümdür. Genişletmek için tıkla... Şu an değiştiremem beni 1-1, 5 yıl idare eder mi?
ProximusTwo dedi: Olur ama fanı değiştirmek, daha etkili bir çözümdür. Genişletmek için tıkla... Şu an değiştiremem beni 1-1, 5 yıl idare eder mi?