11400 TL sistem toplama

Fan size kalmış ister egzos fan olarak LL120 alın. Ya da beyaz kullanın hem egzos fan hem de üste bir tane çok güzel bir görüntü olur. iCUE'den de öndeki SP120 fanları beyaz yaparsınız.

Hazır almışken üzerine biraz daha ekler PS4 alırım.

Mesajı doğru konuya yazdığına emin misin?

Merhaba toplayacağım sistemin son hali değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

Kasaya o kadar vermek yerine anakartı B550 yapsan daha iyi olur. Bir kasa için bence fazla yüksek bir rakam.

Windforce model ekran kartlarının soğutması kötü oluyor başka bir model alırsanız iyi olur.

2070 Super olan modelde bir sorun görülmemiş. 2060, 2060 Super, 5600 XT gibi ekran kartlarında problem mevcut. Ama alacak kişi yine de bu ekran kartının kullanıcı yorumlarını okumalı ve YouTube videolarını izlemeli içinin de rahat etmesi için.

@Chandelier
  • Bu bütçeye daha iyi bir işlemci alınabilir.
  • Daha iyi overclock potansiyeli, daha iyi ses yongası ve Ryzen 4000 serisi işlemcilere geçeceğiniz zaman daha gelecek temelli bir anakart olan B550 tercih edilebilir. Bütçeniz yüksek olduğu için diyorum, yoksa en iyi B450 anakartlardan olan MSI B450 Tomahawk Max veya Asus B450 Tuf-Pro Gaming de alınabilir. Ben yine de B550 anakart önereceğim.
  • Ram olarak 3600 Mhz güzel ancak gecikme değeri çok yüksek (CL18). Bu sebeple 3200 Mhz CL16 veya 3600 Mhz CL16 bir ram tercih etmek daha iyi olacaktır.
  • Son olarak Sinerji her ne kadar en uygun fiyatları da verse bazı parçalar diğer sitelere göre daha pahalı oluyor.
Bu sebeplerden dolayı aşağıdaki sistemi bırakıyorum en uygun fiyatlarla ve güvenilir yerlerden. Eğer buralardan tek tek alabilirseniz ve toplarsanız daha iyi olacaktır. Daha güzel parçalar daha uygun fiyata.

Sistem:

Toplam: 10.756 TL

Alternatif Ürünler:

İşlemci Soğutucu: Arctic Freezer 34 eSports Duo = 391,91 TL (overclock yapmayacaksanız veya yapacaksanız da abartmadığınız takdirde soğutucuya gerek yok, 3700X stok soğutucusu yeterli.)

Depolama için HDD: Seagate BarraCuda 1 TB 7200 Rpm = 279,62 TL

RGB, 3200 Mhz ve CL16 RAM: Kingston Hyperx Fury RGB (2x8 GB) 3200 MHz CL16 Ram = 679 TL
RGB, 3600 Mhz ve CL16 RAM: G.Skill Trident Z Neo RGB CL16 3600 MHz = 1072,73 TL

Son düzenleme:
HDD'yi Seagate Barracuda 1TB 7200RPM seçin kasayı Corsair Spec Delta seçin.

benim seçtigim kasa kötü mü
Windforce model ekran kartlarının soğutması kötü oluyor başka bir model alırsanız iyi olur.

kimi iyi diyor kimi kötü :D
Hazır almışken üzerine biraz daha ekler PS4 alırım.
:D :D

Fan size kalmış ister egzos fan olarak LL120 alın. Ya da beyaz kullanın hem egzos fan hem de üste bir tane çok güzel bir görüntü olur. iCUE'den de öndeki SP120 fanları beyaz yaparsınız.

Sizce kasam kötü mü
Mesajı doğru konuya yazdığına emin misin?

Kasaya o kadar vermek yerine anakartı B550 yapsan daha iyi olur. Bir kasa için bence fazla yüksek bir rakam.

Seçtigim anakart nasıl sizce

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı