Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar kuleti tipi alınca işlemcinin Power limtini kaldırmayı planlıyorum. İşlemcim i5 11400F sizce kaldırmalı mıyım ve nasıl kaldıracağım?
Arkadaşlar kuleti tipi alınca işlemcinin Power limtini kaldırmayı planlıyorum. İşlemcim i5 11400F sizce kaldırmalı mıyım ve nasıl kaldıracağım?
Ege Utku Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #2 Miroyasa dedi: Arkadaşlar kuleti tipi alınca işlemcinin Power limtini kaldırmayı planlıyorum. İşlemcim i5 11400F sizce kaldırmalı mıyım ve nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... F seri de kaldırılmıyor, kilitli diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltiniz.
Miroyasa dedi: Arkadaşlar kuleti tipi alınca işlemcinin Power limtini kaldırmayı planlıyorum. İşlemcim i5 11400F sizce kaldırmalı mıyım ve nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... F seri de kaldırılmıyor, kilitli diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltiniz.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 28 Mayıs 2022 #3 Miroyasa dedi: Arkadaşlar kuleti tipi alınca işlemcinin Power limtini kaldırmayı planlıyorum. İşlemcim i5 11400F sizce kaldırmalı mıyım ve nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bahsediyor.
Miroyasa dedi: Arkadaşlar kuleti tipi alınca işlemcinin Power limtini kaldırmayı planlıyorum. İşlemcim i5 11400F sizce kaldırmalı mıyım ve nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bahsediyor.
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #4 Ege Utku dedi: F seri de kaldırılmıyor, kilitli diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... Pekbilmeciğim icin konu acmak istedim.
Ege Utku dedi: F seri de kaldırılmıyor, kilitli diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... Pekbilmeciğim icin konu acmak istedim.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 28 Mayıs 2022 #5 Miroyasa dedi: Pekbilmeciğim icin konu acmak istedim. Genişletmek için tıkla... 25.58 saniyesine bak.
Miroyasa dedi: Pekbilmeciğim icin konu acmak istedim. Genişletmek için tıkla... 25.58 saniyesine bak.
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #6 VİPER34 dedi: 25.58 saniyesine bak. Genişletmek için tıkla... Bir de RAM'im singel sıkıtnı olur mu?
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 28 Mayıs 2022 #7 Miroyasa dedi: Bir de RAM'im singel sıkıtnı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet oyunlarda performans kaybı olur.
Miroyasa dedi: Bir de RAM'im singel sıkıtnı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet oyunlarda performans kaybı olur.
Ege Utku Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #8 VİPER34 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 11400 yalnız arkadaşınki F
VİPER34 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 11400 yalnız arkadaşınki F