11400F RX6600 sistemde GTA 5 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
RAM
Crucial Ballistix 2x8 3000MHz ram
SSD veya HDD modeli
Netac NV2000 512GB m2 ssd
Ekran kartı
Powercolor Fighter RX6600
Anakart
Biostar H510MH/E
İşlemci
i5 11400f
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda en yüksek ayarlarda ortalama 140 FPS alınıyor. Bende 50-70 arası dolaşıyor. Tam olarak yapmam gereken bir şey var mıdır? MSI Afterburner ile baktığımda FPS hariç videodaki değerlerden hiçbir farkı yok.
Benchmarkta ise maximum 100FPS'i gördüm. O da açık alanda.

MSAA 8X olabilir 2X yapın veya kapatıp deneyin.

Hocam yanlış anlamayın ancak aradığım çözüm grafikleri düşürmek değil. Belirtilen grafiklerde belirtilen fpse yakın bir fps almak.
MSAA 8X olabilir 2X yapın veya kapatıp deneyin.

MSAA ayarı genelde kapalı veya 2x oluyor bu videolarda. Ona dikkat edin. Sürüm farkı olabilir mi? Sürücüler ve Windows son sürüm mü?

Videoda MSAA kapalı. Kapatıp deneyin, kapalıysa ve o FPS'i alıyorsanız bir daha bakalım.

MSAA ayarı genelde kapalı veya 2X oluyor bu videolarda. Ona dikkat edin. Sürüm farkı olabilir mi? Sürücüler ve Windows son sürüm mü?

Sürücüler vb güncel. Windows 10'da da düşük FPS alıyordum tekrar Windows 11'e geçtim ancak pek bir şey değişmedi. Şimdi msaa yı kapatıp değerlere bakacağım.

Hocam yanlış anlamayın ancak aradığım çözüm grafikleri düşürmek değil. Belirtilen grafiklerde belirtilen FPS'e yakın bir FPS almak.

Videoda MSAA kapalı test ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…