11400H, 3050 Ti laptopun Valorant’ta 150 FPS vermesi normal mi?

Shiver34

Decapat
Daha fazla  
Resimde sistemimin bazı özelliklerini verdim. Valorant'ta en düşük grafik ayarlarında 150 FPS veriyor normal mi? Laptopun markası Monster.

Dosya Ekleri

• 16805175765123138659012959554248.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 59
Normal değil. Merak ettim konunun takipçisiyim.
Yüksek ısı, driver v.s her şey olabilir bakalım

Normal bence laptop GPU'lar zayıf oluyor ama bence bir 200 FPS almasi gerekir gibi geliyor.

En düşük 150 ise normal arada sırada ısınır düşebilir ama ortalama o cihaz 190 FPS falan verir.

GPU’nun watt değeri de önemlidir. Sıcaklıklarda.
Buna ek olarak; RAM 1x8 ise yanında 1 tane daha alarak dual channel yaparsanız daha fazla fps alırsınız.

benim laptopumda da i5-11300H vardı. Aralarında pek bir fark yok işlemcilerin, ben de buna yakın bir fps değeri alıyordum hatta çok fazla skill kullanıldığı zaman 100lere düştüğü oluyordu. Normal olduğunu düşünüyorum fakat youtubeda sistem özelliklerinle yapılan valorant oyun testlerini araştırırsan daha etkili bir sonuca ulaşacağını düşünüyorum.

Monster Control Center'dan güç modunu "Performans" ayarına uygulayıp tekrardan kontrol eder misiniz?

@624739 AKLINA GELEBİLECEK HERYERDE YÜKSEK PERFORMANSI SEÇTİM

@Uber Lodos YOK İLK OYUNU AÇTIĞIMDADA AYNI FPS 5 SAAT OYNADIKTAN SONRADA AYNI FPS PEK Bİ DEĞİŞİM OLMUYO

@manqueller ORTALAMA NE KADARLIK Bİ FPS ARTIŞI YAŞARIM

Resimde sistemimin bazı özelliklerini verdim. Valorant'ta en düşük grafik ayarlarında 150 FPS veriyor normal mi? Laptopun markası Monster.
Eğer 1x8gb ram kullanıyorsanız kesinlikle ram'den kaynaklanıyor. 1x8 ram'e sahip monster laptopu 2x8 yapınca valorantta 100fps arttı. Ağır oyunlarda bu kadar farketmiyor ama cs valorant gibi işlemci oyunlarında dual channel çok farkediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…