1150 anakart ve işlemci yerine Xeon almak

JerAA

Megapat
Daha fazla  
@overclocker phiko bende 1150soket anakart ve işlemci var. Ben bu ikiliyi satıp senin ikiliden almak istiyorum yardımcı olabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olurum olmasına da işlemci ve anakart nedir? Bir de neden 5 nesil geriye gitmek istiyorsunuz?

@overclocker phiko Anakart Asus H81m-k, işlemci Pentium G3240. Ekran kartıma darboğaz yapıyor ve bu sokette alabileceğim uygun fiyatlı işlemci yok.

Elindeki işlemciyi 100 TL gibi bir fiyatla kolayca elinden çıkartıp sıfır i3 41xx alabilirsin Sahibinden'de 300'den başlıyor ikinci eller de 250'den.

İşte ona verebilecek param yok maalesef. Telefon aldığım için ucuz yoldan çözmeyi düşünmüştüm.

Ben de zaten kendi anakart ve işlemcimi satıp onları almayı düşünüyordum

Bence hata ama kendiniz bilirsiniz işlemciniz nedir?

Bir de benim tavsiyem ürünleri 300₺ gibi bir fiyattan elden çıkartır ya da 300₺ ayarlarsanız Aliexpress'ten İ5 760(170₺) + sahibinden üzerinden ikinci el H55(130₺) anakart almanız çok daha güçlü bir sisteminiz olur.

Bence hata ama kendiniz bilirsiniz işlemciniz nedir?
Söylediğim gibi G3240. Peki onun yerine sadece işlemciyi satıp G3258 alıp OC yapsam nasıl olur? Ekran kartım HD 6870, 768P çözünürlük.

Son yazdığım mesajı okudun mu? G3258 çift çekirdek olduğu için artık oyunlarda balon gibi patlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…