Ben şahsen 550'den fazlasını fazla buluyorum tavsiyem ondan bir tık düşük performans veren Xeon 1230V3 olabilir AliExpress'de 492TL fiyatı var.
Rx570'i besler.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ben şahsen 550'den fazlasını fazla buluyorum tavsiyem ondan bir tık düşük performans veren Xeon 1230V3 olabilir AliExpress'de 492TL fiyatı var.
Rx570'i besler.
Soğutucu nedir? 2fanlı hava soğutucular yeterli gelir.
Bu arada bahsettiğim ürün o internette test videolarına bakıp istediğini alabilirsin. Biri 4Core 8thread fakat i5 4690 Sitelerde önde gözüküyor.
Soğutucu nedir? 2fanlı hava soğutucular yeterli gelir.
Bu arada bahsettiğim ürün o internette test videolarına bakıp istediğini alabilirsin. Biri 4Core 8thread fakat i5 4690 Sitelerde önde gözüküyor.
Hocam stok soğutucu yeterli gelmeyebilir ki yükte rahatça 65 70leri görebilir. Gümrük ise alırken tam hatırlamıyorum ama bazıları satıcılara ürüne 3 4 dolar yazmasını söyleyebiliyor. 100 dolar altındaki ürünlere Max. 25TL vergi ödüyoruz diye biliyorum. Onunla ilgili ayrı konu açarsan zaten herkes oraya doluşur.