- Katılım
- 13 Kasım 2018
- Mesajlar
- 20.487
- Çözümler
- 776
Yurt dışındayım ben hocam. Türkiye'de olsaydım hediye ederdim. Sorun olmazdı benim için.
Son çare AliExpress üzerinden sipariş vereceğim sanırım, 100 küsür liraya geliyor. 300₺ vermekten iyidir.
Yapıştırıcı olarak kullanılak COOH² kimyasalı 145 santigrattan sonra bozunuma uğrayıp işlevini 45 santigrata kadar kaybediyor. Azami 110 asgari -340'tır. Bu sebepten ötürü ısıtılıp sökülmesi tereyağından kıl çekercesine kolay olur.@Ellie Williams
Selam,
Etiketlediğinizi bildirim geçmişine bakarken gördüm. Birkaç kategoriyi takip ettiğimden ötürü bazen bildirimler arada kaynayabiliyor. Kusura bakmayın.
Ben bu işlemi kendi aparatıyla yapmıştım. Bunun için fön makinesi falan gerekmiyor. Eğer tecrübeniz yoksa jilet işi sakat olabilir. Zira işlemciyi çöp etme ihtimaliniz yüksek. Kendi aparatıyla hata yapmanız neredeyse imkansız çünkü IHS'i sıkıştırarak yapışkandan ayırıyor. Risk almak istiyorum diyorsanız deneyebilirsiniz.
@Elegant Lotus'nın dediği gibi işlemi kapasitörlerin bulunmadığı yerden uygulanırsanız daha mantıklı olur. Isıtarak açma işlemi hakkında pek bir fikrim yok. Denemedim şahsen.
Anakart soketi ile tutturmayı düşünüyordum hocam.Yalnız şu üzerindeki vidalama şeyi olursa iyi olur. Görsellerde çoğunda yok gibi görünüyor.
Bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu.Yapıştırıcı olarak kullanılak COOH² kimyasalı 145 santigrattan sonra bozunuma uğrayıp işlevini 45 santigrata kadar kaybediyor. Azami 110 asgari -340'tır. Bu sebepten ötürü ısıtılıp sökülmesi tereyağından kıl çekercesine kolay olur.
Edit : Chipsetler 160'den sonra ayırılmaya gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.