Alındı 1150 Soket İşlemci Delid Aracı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son çare AliExpress üzerinden sipariş vereceğim sanırım, 100 küsür liraya geliyor. 300₺ vermekten iyidir.

Ben Der8auer'in ürününü almıştım. AliExpress üzerinden satılan ürünlerden çok da farklı olduğunu düşünmüyorum. Yalnız şu üzerindeki vidalama şeyi olursa iyi olur. Görsellerde çoğunda yok gibi görünüyor.

@Ellie Williams

Selam,

Etiketlediğinizi bildirim geçmişine bakarken gördüm. Birkaç kategoriyi takip ettiğimden ötürü bazen bildirimler arada kaynayabiliyor. Kusura bakmayın.

Ben bu işlemi kendi aparatıyla yapmıştım. Bunun için fön makinesi falan gerekmiyor. Eğer tecrübeniz yoksa jilet işi sakat olabilir. Zira işlemciyi çöp etme ihtimaliniz yüksek. Kendi aparatıyla hata yapmanız neredeyse imkansız çünkü IHS'i sıkıştırarak yapışkandan ayırıyor. Risk almak istiyorum diyorsanız deneyebilirsiniz.

@Elegant Lotus'nın dediği gibi işlemi kapasitörlerin bulunmadığı yerden uygulanırsanız daha mantıklı olur. Isıtarak açma işlemi hakkında pek bir fikrim yok. Denemedim şahsen.
Yapıştırıcı olarak kullanılak COOH² kimyasalı 145 santigrattan sonra bozunuma uğrayıp işlevini 45 santigrata kadar kaybediyor. Azami 110 asgari -340'tır. Bu sebepten ötürü ısıtılıp sökülmesi tereyağından kıl çekercesine kolay olur.

Edit : Chipsetler 160'den sonra ayırılmaya gidiyor.

Yalnız şu üzerindeki vidalama şeyi olursa iyi olur. Görsellerde çoğunda yok gibi görünüyor.
Anakart soketi ile tutturmayı düşünüyordum hocam.
Yapıştırıcı olarak kullanılak COOH² kimyasalı 145 santigrattan sonra bozunuma uğrayıp işlevini 45 santigrata kadar kaybediyor. Azami 110 asgari -340'tır. Bu sebepten ötürü ısıtılıp sökülmesi tereyağından kıl çekercesine kolay olur.

Edit : Chipsetler 160'den sonra ayırılmaya gidiyor.
Bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı