1150 TL GTA V ve LoL icin bilgisayar toplamak

Sakitsu

Kilopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eski bilgisayarimin kasmasindan ve ultra yavaşliğindan çok sıkıldım ve yeni bir bilgisayar toplamak icin para biriktirdim ama nasil bir bilgisayar almam veya toplamam gerektigini bilmiyorum. GTA V ve LoL oyunlarini minimumda olsa bile kasmadan oynatan bilgisayar icin 1000-1150 TL arasi param var. Bu bütçede bilgisayar var mi yada bu parayla nasil bilgisayar toplayabilirim??

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
1329.jpg

Böyle bişey toplayabilirsin. Eski bilgisayarından hddyi alıp depolama için kullanırsın. Kasanda idare ederse kasayı cıkartırsan 1150 tlyi anca görürsün. Eski sistemini yazarsan daha detaylı yardımcı olurum.

Bu fiyata sıfır bilgisayar toplamak zor. APU sistemlere yönel yada ikinci el sistem bak. Apu olarak Amd A8 veya zorlarsan A10 alabilirsin. İkinci elde athlon x2 845 işlemcilere bakabilirsin yanına da sisteme gidecek bir ekran kartı takarsın.

Fiyatı 1500'e çekebilirmisiniz?
Size 1150'ye de toplarım ama uzun ömürlü olmaz.

Dayanikliligi onemli degil . Bu bilgisayarim 6 yillik ama 4 yil sonra isi biter demislerdi hala calisiyor:)

Eki Görüntüle 235170
Böyle bişey toplayabilirsin. Eski bilgisayarından hddyi alıp depolama için kullanırsın. Kasanda idare ederse kasayı cıkartırsan 1150 tlyi anca görürsün. Eski sistemini yazarsan daha detaylı yardımcı olurum.

Kasam yok cunku dizustu bilgisayar.Hdd cikartabilirim ama kasayla uyumlu olur mu bilmiyorum.Topladiginiz sistem iyi olmus Tesekkurler. :)

Fatih arkadaşımın attığı sistem birbiriyle uyumlu değil mi yani anakart,ram ve kasanın uyumluluğundan bahsediyorum.

Eki Görüntüle 235170
Fiyat maalesef 1500-2000 TL olsa çok daha iyi olur. Sakın almayın Ryzen apu yolda geldiği zaman mükemmel sistem toplayabilirsiniz.

Dostum sana en ucuz, en iyi sistemi kurayım.
*H110M anakart 200 TL
*R7 240 190 TL (ikinci el alırsan daha iyi olur)
*G4560 230 TL
*8GB bellek 220 TL (Mümkünse ikinci el alınmalı. Ve GTA 5'i kasmadan oynamak için 8 GB bellek şart.)
*HDD 500 GB 150 TL (30 TL daha eklersen Toshiba P300 1 TB alabilirsin.)
*Kasa+PSU (Dark Argon) 180 TL
En ucuz performanslı kasa oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı